Måndag .

Det spelar ingen roll hur besviken jag är , det enda jag ber om är att ni ska skärpa er lite .

Oh sweet day , eller inte .

Gick upp sent idag , bara för att jag var värd det .
Ska nog ut och springa lite idag , det får mig alltid att tänka på annat och man måste bara älska känslan man får efteråt . Somnade ganska tidigt igårkväll , skönt var väl det .
Konfronterade far idag , han klagade på min städning och min mor sa att han hade sagt till henne att vi inte hade städat något förra gången heller . Så jag var självklart tvungen att ställa allt till rätta och förklara för den piiiiiip att jag var uppe kl 10 och städade heeeela huset förra gången . Igår gick jag och la mig kl 7 , städade köket + vardagsrummet och vattnade alla satans jävla blommor också som det finns miiiljoner av nere i vardagsrummet . Eller njaa , inte miljoner men några hundra . Hehe , tillägger att det är små plantor . Bebis - plantor eller vad fan man ska kalla växtligheten för .

Pappa och dom kom hem igår , ganska sent faktiskt . Runt 22 tiden , kommer inte ihåg riktigt för jag var ganska utslagen vid den tiden . Kändes skönt att jag inte åkte till Alexandras fest , men ändå inte då jag faktiskt gärna hade kommit .

Allt är precis som vanligt här hemma nu , ungarna springer upp och ner i trapporna och bråkar och skriker . Känns som det känts det senaste året . Riktigt förjävligt och jag inte vänta tills jag får flytta härifrån .

Hur som helst , middag om ett tag . Grillade kycklingklubbor med potatisgratäng , muuuums .

Juste , min projektorlampa måste jag nog byta snart ... I´m running out of hours så att säga . Hoppas bara den inte kostar för mycket , cause I´m running loooow of money också . Hah , svengelska .

Skola imorgon , vet inte riktigt när jag slutar dock . Föreläsning från 14-18 står på schemat men vi får nog sluta lite tidigare . Om vi inte hade haft föreläsning hade jag slutat betydligt mycket tidigare .. Men men .


Höres dååå .
/ Penu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0