Jaja .

Jaha ja , nu har jag & pappa varit på ICA . Han fixade mat till mig ikväll , 12 hamburgare står på matlistan . Om Sara är snäll så kan hon få smaka , haha ! Hur som helst så borde det räcka till några munnar ikväll .

Nu ska jag ner och städa Pluttans bur , vi hörs sen .

/ Penu


090829 - Godmorgon .

Det blev en tidig morgon för mig som ni märker . Vaknade av att dom dammsög där nere , men jag ska inte klaga för jag är förvånadsvärt pigg just nu men det kanske hinner gå ur mig tills ikväll ... Haha .

Hur som helst , nu ska jag fortstätta packa det sista jag har kvar att packa ( inte för att jag vet vad det är men men ... ) . Justja , kan ju packa ner locktången & plattången igen eftersom Sara has a good point i vad hon skrev i sin kommentar . Frugan är alltid smart .

Ska försöka göra något med mitt hår också + duscha . Aja , vi hörs väl ikväll skulle jag tro .

/ Penu

090828 - Läckert .

Jag var som sagt var på stan med Sara idag . Först gick vi till Simon på BlueFox där Sara bytte plupp på sin smiley å jag köpte en silikontunnel å sen stod vi ju självklart där å snicksnacka å käka godis liksom . Men sedan gick vi till Beyond Retro i hopp om att hitta ett par snygga shorts , tyvärr gick det inte som vi ville men lika glada var vi för det ändå .

Och sen gott folk ! SEN klippte jag mig faktiskt ! Resultat får ni se här ;

FÖRE


EFTER


Och nej jag har inte färgat håret det ser bara mörkt ut . Ska ta en bättre bild imorgon så får ni se längden i lite bättre ljus så att säga ..

I det stora hela är jag nöjd och det behövdes verkligen , ni skulle sett mina toppar . Inte toppilicious ( rofl , internt ) .

Nåja ! Nu ska jag bara lata mig , vi hörs imorgon .

/ Penu

Oh jisses .

Har fått låna pappas extremt stora gröna väska som sagt var och den är inte färdigpackad men väger nästan som en hel mig . Jisses , jag har ingen aning om vad jag har packat ner där men jag antar att det är en massa onödigt .. Som tex en plattång & en locktång ... När ska jag ta mig tid till å locka håret tex .. ? Haha , måste packa ur det imorrn !

Imorgon är det fredag och gissa om jag har taggat typ hela veckan ! Ska först till skolan för vi har sån där jobbig allaktivitetsdag då 1or & 2or ska få leka och vi 3or ska få ta hand om alla olika stationer i form av Styltor över Svandammen , kroppsdel mot kroppsdel ( Som jag , Thilda och Sara ska ha ) , kasta stövel , singstar och massa annat .. Blir väl helt okej antar jag .

Aja nu ska jag försöka sova , vi hörs imorgon .

/ Penu


090827 - Packar & småstädar .

Ja ni läste rätt , jag tänkte att det vore bra å va ute i god tid med å packa så jag börjar redan idag och med tanke på att jag får plats i min resväska innebär att jag kan få med mig en hel del . Awesome dvs såklart .

Bäst jag sätter fart , måste egentligen plugga också men det löser sig alltid . Måste tejpa igen schampoo - flaskor å massa andra flaskor osv osv . Jag har lite å göra dvs !

Vi hörs sen istället .


/ Penu


" Partytält " .



Mina regnkläder från skolan är i strl . partytält och inte Small ... Men det är skönt med stora kläder och jag behöver inte direkt vara snygg på Furuvik .. Eller aa det kommer ju som en naturlighet , att jag är snygg dvs .

FREEEEDAG NU TACK .

/ Penu

090826 - Snicksnack .

Kom nästan precis hem , har fixat lite med internet eftersom nån har stängt av det tydligen å jag ville inte trycka på knappen för det satt en spindel där så jag tog det mobila istället !

Haft en över 2 timmars lektion med Owe idag , foderlära osv osv .. Efter det var det lunch i form av fisk och potatismos sedan religionskunskap ..

Just nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik , ska tagga lite partymusik samtidigt som jag sätter på mig guldshortsen å sen upp å shakea med dammsugarn ! Det är roligt att städa
 

Förresten , jag och Thilda hämtade jobbkläder på skolan idag . Eller rättare sagt regnkläder och gummistövlar , jag kanske tar en bild för å visa er strl S .... Det måste ha varit XL minst , iallafall för alla som är små . Aja , nog om det och som sagt var så kanske jag slänger in en bild om ni har tur !

NU = STÄÄÄDA !

/ Penu

090825 - Taggad på livet .

OHJA , skoja inte vad jag är taggad på allt nu . Sitter på rummet och är helt otroligt glad över mina köp idag . Eller iallafall mina guld-shorts . Überballa vettni och plus att jag hittade en massa olika hårband på Glitter som blir utmärkt sen !

Och jag är taggad på helgen också ! Fredag = stan med Sara ! Lördag = packa och sen bort ! Söndag = FURUVIK MED SNYGGA THILDA !
Gah vad allt är extremt bra nu känns det som , hoppas det håller i sig ett tag för det skulle ju inte skada !

Justja , försov mig idag också .. Jävla lyckad , jag som skulle klara två veckor utan försovning eller lathet ... GICK JU TOPPEN , bättre lycka nästa gång PENU . Haha nu skriver jag till mig själv i 2a / 3e ( ? ) person också .. Men det är fin fint ! 

Och en till grej ! Jag köpte nå jävla mineral-puder/foundation idag för det ska tydligen vara bra och min foundation är snart slut så det var väl på tiden att man uppdaterar sig lite LIKSOM .
Nu ska jag städa mitt rum lite så jag får mina studiebidrag för det vore ju TOPPEN .


Känns som om det här blev världens seriösaste inlägg , haha .


/ Penu


Vill ha !






Bilder från www.jysk.se


Mums , det är bra att jag redan har valt ut en massa möbler jag vill ha fast jag inte flyttat upp än ... Haha ! Men det är rolig kvälls-sysselsättning iallafall .

Aja borde sova nu , ska väcka bror kl 3 inatt . Han ska till Örebro med jobbet under dagen . Vi hörs imorrn .

/ Penu


090824 - Länge sen .

Har inte skrivit något sen den 20e , jisses vad länge sen !

Hur som helst , kan väl skriva lite om vad jag har gjort så jag skriver det datum för datum ..




21a fredag : Skolan för en " utvärdering " på Borås - exkursionen vi hade dagen / natten innan . Vi åkte ju som sagt var kl 2 på natten till Borås å var framme runt 8 på morgonen . Där blev det en dag full av lamm ( 1or + 2or ) och en massa snicksnack . Var väl en helt okej dag .. Jobbigast var resan dit & hem , en buss är ju inte världens bekvämaste säng ... Men det gick ju det med . Fredagen blev världens jobbigaste och onödigaste dag och alla var extremt trötta eller skippade denna dag vilket jag förstår för för 2orna var det ju helt onödigt egentligen .. Vi 3or var ju bara tvungna å vara där för å vara barnvakt åt dom minsta lammen .. MEN MEN , nog om detta .


22a lördag : Jag får tydligen aldrig sovmorgon , denna morgon gick jag upp runt 8 halv 9 för å möta Nugget ( Andreas ) inne i TC . Han kom nämligen med tåget från Arvika . Vi åkte tillsammans hem till nån släkting ( correct me if I´m wrong nyggt . ) till dom där vi sedan skulle spendera natten . När vi sedan lämnade det stället åkte vi mot my place å käkade donken på väg hit . Efter det åkte vi direkt till Stadion där ett pass på 7 timmar väntade oss i kön till Coldplay och sedan några extra timmar väl inne vid scenen . Meeeen det gjorde inte oss nånting . White Lies var förband och jag har väl inga kommentarer till det .. Sedan spelade Coldplay ( NÄHE ? ) fram till 23 nånting , var helt okej trots att jag inte kan någon låt alls men kul vare . Bortsett från ett gäng white trash brudar som stog framför mig å hoppade på tårna och headbanga ( varför man nu gör det till sån här slags musik ... ? ) men men så kan det gå .

När konserten var slut var det bara den eviga väntan på att 33 000 pers skulle trycka sig ut ur Stadion vilket kändes som en omöjlighet ett ögonblick ... Vill ni läsa lite mer ingående hänvisar jag till gnugget.blogg.se !

23e söndag : Åkte hem runt 12 , åkte å kollade på hus sen la jag mig i sängen å kollade på Desperate Housewives å sen sov jag ett tag ^^ Riktigt skönt !


IDAG : Skolan som kändes onödig som vanligt men men , jag har klarat av hela förra veckan utan frånvaro å jag ska fan klara den här också . Hade religionskunskap , lunch och svenska .. Kändes ju inte så jäkla nödvändigt men men .. Sen dess har jag väl bara varit hemma å slappat ..
Bror har ju bytt rum nu också så jag måste gå ut på baksidan och sen 10m till för å komma dit .. haha , det är lite jobbigt faktiskt .
Å plus att jag ska få byta rum , antingen får jag hela översta våningen eller villavagnen på framsidan . Vet inte riktigt hur jag ska göra för det är ju härligt å ha en hel våning för sig själv samtidigt som det är skönt å vara helt ensam ... Får se hur jag ska göra .

Men men , nog skrivet idag tycker jag . Vi får höras sen .

/ Penu


090820 - Borås , here we come .

Min buss går om 20 min och jag känner mig stressad fast jag inte behöver göra det . Men så är det .

Det är nå jävla fel på mitt minneskort så det går inte å lägga in filmer på det , kul kul kul .... Får roa mig med mitt psp istället ..
Nu lär jag dra ner och sätta på mig skor å sånt tycker jag .
Vi hörs när jag kommer hem .

/ Penu


Yäääääs .

Det blev inge kladdkaka , vi hade inge smör och jag orkar inte åka in till ICA igen .. Har precis varit där och köpt lite snask och 2liter cola . Haha , känns som om det räcker ...

Nu hade jag tänkt duscha , ni vet inte lukta usch stå högt i kurs . Vill inte avskräcka lammen ( 1orna ) med att lukta usch . Det räckte nog med att jag sa att allt var jätte tråkigt i 1an .. Haha .

Sen får vi ju inte glömma när jag ramlade ihop på marken å låg å skratta i 5min och frugan undra vad jag gjorde ... Men men , sånt som händer i skolan .

Nu måste jag slänga mig i duschen för jag börjar känna mig stressad även fast bussen går 00:37 .. Alltså om ungefär 3timmar , lol .

/ Penu


090819 - Dagen är räddad .

Gröna Lund made my day .


Flickidolen Johan Palm kommer till Gröna Lunds Stora Scen torsdag den 20 augusti klockan 20.00.


När Johan Palm slutade på fjärde plats i Idol 2008 var inte ett flicköga torrt. Men idolstämpeln höll i sig, Johan har släppt en skiva och är ute på turné. Gröna Lunds Stora Scen är ett av de ställen som idolen uppträder på. Köp Gröna Kortet för 149 kronor och få fri entré alla dagar och på alla konserter. Gröna Kortet köper du i entrén eller i vår webbshop som du hittar här.

Passa på att åka lite karuseller också!

/Vännerna på Grönan



Jag skulle inte kunna vara lyckligare just nu . Johan Palm är verkligen ingen favorit men mailet roade mig desto mer .



Hur som helst , idag var det en ooootroligt slapp dag . Började kl 10 å då fick vi lite information om exkursionen inatt / imorgon till Borås djurpark . Efter det var det lunch i form av kycklingklubbor , lax och ris . Mycket bra mycket bra .
Vid 11:15 var det dags för oss som skulle guida att guida , jag och Sara guidade ett gäng 1or med inslag av icke pubertetsmedlemmar , en jobbig " jaghargåttombrud " m.m. Men kul var det iallafall och jag fick t.o.m. en tjej från min exkursionsgrupp med mig så gissa vem som kommer få MVG för att jag är ärlig och bäst och snyggast och helt enkelt otroligt underbar .

Haha skoja , men jag kommer faktiskt få mvg . Jag och Patric kommer äga alla grupper , sådeså SARA & ANNA . Hahahaha , jisses vad ingenting känns seriöst i det här inlägget ..
Efter det var det samling i Victoriasalen igen där vi gick igenom nån jävla liten bok om skolan .. Sen skulle dom som inte guida göra iordning matsäck ( en banan , ett äpple , en dubbelmacka och en festis ) som vi skulle klara oss på hela natten / imorgon .
Och aa sen fick vi gå hem .. Haha , och jag kollade på DH och sov när jag kom hem . Otrooooligt mysigt .


Aja , laddar mitt psp nu så jag har nånting å göra på bussen men vet inte om det funkar haha . Ska lägga in lite filmer på mobilen också , annars kommer jag dö av tråkhet . ppppaaaahhaaaa .
Ska baka en kladdkaka också , man måste ju ha något att mumsa på . Vill ta med mig mitt täcke också så jag kan sova skönt i bussen men jag vet inte om det är en sån bra idé när jag ska åka tuben & bussen hem från stan sen ... Får se hur jag gör .

Nu blev det ett jävligt långt inlägg så vi får höras senare helt enkelt , kanske tar med mig datorn också men det känns lite overkill .

/ Penu

jadå .

Till " Anonym " : Fotbollsstrumpor är snyggt , sådeså .


Skriv namn i fortsättningen , taaaack .





Hur som helst , håller på å dammar hyllor osv . Ett tips är att ha lite sköljmedel i vattnet när man dammar , för det stöter ifrån sig damm . Great liksom .


Aja , back to work .


/ Penu



090818 - School .

Jaha ja , första dagen i skolan idag . Gick väl bra antar jag ? Haha , försov mig imorse gjorde jag också .. Skulle väckt bror kl 6 men det blev kl 7 istället ... Yeeah , nice work .
Sen stack alla iväg och runt halv 8 tassade jag upp , njöt som vanligt av att jag är den som är sist ut ur huset vilket innebär att jag kan sitta och njuta av min frukost ensam . Just the way I like it .

Mötte upp Annabanana på Brommaplan , sedan tog vi bussen till skolan där vi hade upprop osv osv i Victoriasalen . Efter det var det lunch i form av köttbullar , klyftpotatis och gräddsås . Köttbullarna är konstiga , potatisen är inte direkt stekt och jag ska inte ens börja snacka om såsen som knappt har nån smak alls ..
Jisses , ibland märks det att man har en kock i huset ..

Meeeeeen , kändes som om det blev en halv sida mat-snack där men hur som helst så fortsatte dagen med terrängkörningsteori som var otroligt tråkig och dom flesta somna inkl. mig själv ... Slutade iallafall runt 15 vilket var skönt .



Och för en stund sen har jag precis tagit undan disken å diskat och innan det lagade jag mat . Stuvad potatis med persilja och fläsk ..
Ingen hit direkt men vadskamangöra , order är order .

Ska städa mitt rum lite nu , annars får man inga pengar av far som han lovade för 2 månader sen .... Jag behöver nya skor , fotbollsstrumpor och shorts . Det kommer bli awesome , justja ! En klippning också .

/ Penu

Schema inför morgondagen .

Jag hittade mitt papper som jag hade satt fast på väggen så jag inte glömde bort det .. Haha , så jaa hitta & hitta kanske var lite fel ordval . Meeen jag tog iallafall ner det från väggen ..


HUR SOM HELST gott folk ...

Här kommer vårat schema inför imorgon :

9.00-11.00  = Sal : Victoria D151 : Upprop , utdelning av schema . Information om projektarbete , helgjourer , extern APU m.m. Indelning av guidegrupper för åk 1 . De som inte guidar bereder matsäck onsdag 12:30 .

11.00-12.00 = LUNCH , och jag är extremt nyfiken på vad vi ska få äta .

12.00-15.00 = Sal : Victoria D151 : Baskörningsteori . Ö-b:s terräntjänst

ca 15.00 = Sal : Victoria D151 : Möjlighet till frågestund för de som ska göra omprov i C15 , enligt överenskommelse .



Jaa , så ser våran dag ut imorgon .

Nu ska jag kolla om det är mat på G .
Vi hörs .
 



/ Penu


090817 - Skola imorgon ....

Ja som ni säkert förstod på rubriken så börjar jag i skolan imorgon ...

Idag har det bara varit en lugn dag , sov till typ 14 å då gick jag upp och bara njöt av att alla var borta . Erik & Mackan är på fritids och resten jobbade . Hur underbart är inte det liksom ?!
Jag vet att jag njöt iallafall .

Förresten , glömde ju berätta att Sara var här i lördags . Det blev inte mycket spelande alls utan desto mer desperata hemmafruar . Och nej det är inte Sara jag pratar om utan Desperate Housewives ofc . Anna kom över på en liten snabbvisit hon med . Träfligt värre och familjen var samlad liksom .

Man skulle kunna säga att jag är ganska taggad inför morgondagen , skolan dvs . Ska bli skönt men ändå inte , ja ni förstår nog .

Nu börjar folk droppa in här och tystnaden känns långt ifrån verklighet . Jisses vad poetisk jag kan vara , eller nåt åt det hållet iallafall .

Aja , nu har jag skrivit av mig lite grann . Ska gå ner och kolla vad pappsen gör , han kanske har gömt sig i garaget och isåfall gör jag likadant .

/ Penu

090816 - Kvinnligt värre .

Ja jag ska faktiskt vara lite extra kvinnlig just nu , eller aa om jag hittar min ansiktsmask rättare sagt .. Haha .

Känns som om det skulle vara skönt å lägga sig i sängen med en ansiktsmask ett tag och bara ta det lugnt liksom , eller vad säger ni vänner ?
Haha , skolan börjar ju på tisdag också ... SUCK på det . Men tror det ska bli ganska skönt ändå , och det här året måste jag verkligen skärpa mig vad gäller betyg och att komma i tid ... Men det har jag sagt varje år iochförsig men nu jäklar . Sista året är det ju också ..

Ska städa lite också , det behövs . Måste damma lite o så , det hjälper mig å slappna av .
Aja , nu blir det Volbeat och försöka leta reda på min ansiktsmask i min katastrofala garderob .
wish me luck ...

Hah ,

/ Penu

090815 - På väg hem !

SItter på bussen nu är väl i Älvkarleby eller nåt åt det hållet iallafall .

Sitter själv , aaap skönt . Slapp iallafall nån snuskig gubbe som luktar päckel bredvid mig . Lucky me .

Men men , imorgon ska vi titta på hus så det är den stora anledningen till varför jag beger mig hemåt idag .
Vi hörs sen .

/ Penu

Tom Tits !

Sååå äääntligen har jag bytt plats !

Här kommer bilderna jag lovade från Tom Tits igår =)



Vi var till Simon innan Tom Tits , jag var tvungen å byta min piercing . Ooooch längs Drottninggatan såg vi dessa två fräsiga snubbar som trummade på hinkar å sånt . Riktigt ballt , och rofl på att det står " Vi väntar tillökning " i bakgrunden . Fast det kanske bara var jag som tyckte att det var roligt . PAHA .



Jag och Sara gjorde verkligen allt som man kunde göra , och här gjorde vi såpbubblor . Vi stog även i en rockring och gjorde också men det har jag ingen bild på TYVÄRR .



Vi var dom äldsta utan föräldrar där men faan vi hade nog roligast !







Gissa om man blev snurrig av den här , " Isprinsessan " kallades den tydligen för . Lustigt , mycket lustigt .





Tuffa brudar sitter alltid på större stolar . 
Btw , my face is priceless .



Här har vi Sara redo att åka , i rutschkanan dvs . SOM tyvärr var liiiite av en besvikelse , men lika rolig ändå .


Vi gick ner i ett tunnelsystem som var bajs långt och helt kolsvart . Här lekte vi Pitfall George såklart , AWESOME .



En ap stor fläkt som gjorde så vi blev fångad i en " SVÅR STORM " hahaha .



Kissa bör man annars dör man .



Så jäävla klockis !



Extreeemt kul !



Denna grej var också extremt rolig , påminde om dom på Legoland .

Nu är det slut med bilder och mitt batteri dör snart och jag är framme om en kvart ungefär . Så vi hörs väl ikväll eller nåt .
CYA !

/ Penu

FYSATAN .

FYSATAN vad det luktar illa här , nån gammal man satte sig bredvid mig och han luktar en blandning mellan kiss och medwurst / prickikorv .

RIKTIGT ILLA , jag byter plats så fort jag kommit till den andra stationen .
FY I HELVETE ASSÅ ! 

/ Penu

090813 - Godmorgon .

Min pappa väckte mig för ungefär 20min sen han ville ha hjälp med att bära ut sätet från Chryslern .. Han ska nämligen hämta nya möbler osv till Thomas nya kontor .
Alla andra jobbar ju så det blev jag som fick gå upp ..

Vi bokade biljett till tåget också , 13:20 åker jag till Gävle . Är framme ungefär 15:30 .
Tar med mig datorn och bloggar från tåget , kan passa på å lägga in alla bilder från igår då .

Hur som helst , nu måste jag börja duscha och sen måste jag tydligen städa mitt rum innan jag åker . För jag har ju verkligen inte städat det typ 2 ggr i veckan så det är verkligen inte mycket å städa .
Det borde gå snabbt helt enkelt .

Ses i Gävle .

/ Penu

090812 - Crazy kul .

Kom typ precis hem , har ju varit inne i stan och Tom Tits med Sara . Crazy kul asså , måste göras om . Plus att vi måste åka till grönan .

Justja , bytte smycket också . Blev en blå plupp . Skit nice .

Men men , orkar inte lägga in nå bilder nu är yr och mår illa typ . Skit konstigt , så ska sova nu eller så slår jag på Desperate Housewives å ligger å småglor på . Låter bra .
Cola har man också som frugan lämnade , det blir ap bra för magen .

Vi hörs ikväll kanske . Om jag mår bättre dvs .

/ Penu


090811 - Nice eller ?

Familjen hade ett s.k. familjemöte dvs krismöte haha .
Hur som heeeelst , så vet ni säkert om att jag vill flytta ut och det vill min bror också ..

Och för att lösa detta hade pappa och Kristina erbjudit bror att flytta ut till gäststugan på baksidan och jag fick hela våningen högst upp för mig själv istället för villavagnen på framsidan .
Låter ju helt okej faktiskt , plus att jag får tvn som är där uppe vilket innebär en 32a plus min projektor som jag kaaaanske måste sälja eftersom det är snedtak ..

Men det kanske löser sig på nåt sätt ändå , förhoppningsvis . Vore ju illa om jag blir tvungen å göra mig av med älsklingen liksom .. inte bra .

MEN iallafall , nu ska jag fortsätta med mitt städande . Sen kommer Sara , vi ska ha gamekväll igen och imorgon blir det Tom Tits ffs .

CYA !

/ Penu


Möta bror .

Japp japp japp , jag ska åka och möta broder inne i stan om 20min . Dvs min buss går om 20min .
Hur som helst , kanske hinner med donken eller någe . Skulle sitta fint med tanke på att jag har suktat sen i fredags och Sara åt det i lördags . Fruntimmer vettni ... Hahaha !

Meeen iallafall , ska leta reda på mina hörlurar och sen ska jag börja dra mig .
Btw , Sara : Japp japp japp vi kör Simon innan Tom Tits .

Hörs & syns .

/ Penu

Haha .

Det blir Tom Tits på onsdag istället , Sara fick punka på cykeln . Haha .

Men hur som helst så kanske Thilda kan följa med oss då ^^ Får se om jag kanske åker och möter bror .
Han kuggade på körningen btw , tråkigt .

Iallafall , nu ska jag gå ner och äta tror jag . Börjar bli lite hungrig , kanske tar ut Pluttan en sväng också .

Vi hörs .

/ Penu

090810 - Cleaning .

Yääääs jag städar , kändes som om det behövdes . Har känt det ganska ofta på sistone men igårkväll hittade jag en tvestjärt i taket som jag sedan fick ner och sen lyckades den försvinna spårlöst . Fråga mig inte hur den gjorde .
Såååå därför håller jag på och städar just nu i hopp om att jag kanske dammsuger upp den .

Hur som helst , väntar på att Sara ska smsa eller nåt så kan vi sticka så fort som möjligt . Vi ska åka rutschkanan som är 44m lång . Var beredd på att vi kommer vara som barn igen . Fast det är vi ju redan iochförsig . Haha .

Förresten , min bror hade uppkörning 10:45 .. Undra hur det gick för honom .. ^^

Men men , hade tänkt locka håret idag .. Får se hur det blir med det .. Om jag orkar dvs .

PLUS att idag ska vi käka på donken . Varit taggad sen i fredags , ganska illa faktiskt . Hahaha , men vi gillart .

Dags att fortsätta nu , vi hörs när jag kommer hem . Ska försöka knäppa lite bilder också .

/ Penu


Lagar mat .

Japp japp , jag står faktiskt i köket och steker köttbullar och kokar makaroner . Ser fram emot min middag , är hungrig .

Hur som helst , det blir Tom Tits med Sara ( och kanske nån till ? ) på måndag . Innan det blir det Donken , jag längtar .

Vi hörs sen .

/ Penu

090808 - Vilket äventyr .

Hahaha tänkte nu visa er hur det gick för mig igår ....



Notera även att jag har tuggat barr och har skrapsår på armarna .

Men enligt Sara var det en jäättesnäll häst :) Ohja , han råkade bara vara lite crazy igår .
Men det var jävligt kul så jag klagar inte hahaha .



170 cm i mankhöjd , notera gärna det och den sköna westernsadeln .

Jag var iallafall en riktig hardcore cowgirl som körde offroad . FNISS .



Jisses vad kul det var iallafall , fick rida Silas också . Det var ju fräsigt .

Ska ut snart , det är ju fint väder .

Vi hörs väl senare .

/ Penu


090807 - Rida rida Dojjan .

Hahaha episkt fail på mig idag .

Kom nyss hem , har varit borta hela dagen . Ridit ni vet . Hahaha , no comments om hur det gick !

Berättar mer imorgon , har ont i röven .

/ Penu

Sockerkaka .

Har precis ställt in sockerkakan i ugnen . Men det känns inte som om den blev så god den här gången .. Smeten var ingen höjdare .
Men det blir nog bra det där .

Idag har jag solat å städat åt Pluttan . Känns så tomt utan min lilla fågel , men men lika bra å vänja sig .

EHM ROFL just nu .

Pappa kom precis in i köket ( jag sitter i köket jaa ) ... ;

Jag : Vem har gjort banansmoothie ?
Pappa : Kristina , vadåra ?
Jag : Det e kladdigt på golvet och det luktar bajs .
Kristina kommer in *
Pappa : Det e kladdigt på golvet .
Kristina : Jaha ^^ 
Och sen går hon ut ur köket och sätter sig inne i vardagsrummet .

Jag ville bara skriva upp det här töntiga exemplet på hur vuxna inte tar ansvar för vad dom själva gör utan dom klagar hellre på oss " barn " .
Blir så jävla less på såna här smågrejer heeela tiden .

Ska ta upp att jag vill flytta härifrån nån dag snart , eller åtminstone flytta ut till stugan på tomten . Det vore awesome .

I helgen blir det Gävle , ska bli skönt å träffa alla . Saknat Gävle , men inte staden .

IMORGON SKA JAG OCH THILDA RIDA HOS SARA ! Kl 10:48 samlas vi i Vallentuna . Så jag är vaken från att jag måste väcka bror vilket är runt 6-7 . Phew , jag kommer vara trött imorgon .

/ Penu


090806 - Film .

Jag tänkte att jag lika gärna kan kolla på film eftersom jag ändå inte kan somna ..



Den fick det bli .


Vi hörs .


/ Penu 



Pepsi<3

='(



Älskade fågel . <3
 Inget kan ersätta dig .

/ Penu

090805 - ohyes .

Gick upp för ett tag sen , man är ju inte mycket bättre än alla andra .

Skulle ha väckt min bror imorse också , grejer är den att jag faktiskt vaknade kl 6 när jag skulle väcka honom men sen kommer jag inte ihåg nå mer . Tror jag somnade om ganska snabbt igen . Haha .

Det är fint väder ute idag , kanske ska säga åt pappa att vi ska åka lite vattenskoter . Det vore ju nice .

Men men , ska fråga Sara sen om jag och Thilda kan rida hos henne imorgon . Det blir nog bra .

Tänkte gå ut och lägga mig på haha tänkte säga stekmattan men det är ju faktiskt studsmattan jag menar . rofl .

Vi kanske hörs senare .


Jag saknar er .

/ Penu


090804 - Grattis !

Grattis Patric och Thilda ! ;D

Ja igår kom Sara förbi å vi lirade ju Pitfall som vanligt , men vi kommer ingenstans utan det där jävla TNT .

Å juste , jag och Thilda åkte till Vallentuna igår i hopp om å få rida med Sara . Men vi kom lite sent å istället fick vi vänta på Sara i 2 timmar . Hahaha , snacka om missförstånd .
Men vi får ta å rida nån annan dag , kanske imorgon eller torsdag . Det vore nice .

Aja , vi hörs sen .

/ Penu


090802 - Det gick ju bra det där ....

Är nu hemma , eller mjaa det var ett tag sen . Haha .

Tog en jääävla tid å cykla till Stenhamra kan jag lova er och jäklar vad roligt min bror hade åt mig när jag trampade satan å både skrek , svor och pekade finger ..
Fyfan va trött jag är på å cykla .. Haha ska aaaldrig mer cykla till Stenhamra , nästa gång tar jag bussen .
Och vaaarför vi inte kom på det från början vet jag inte . Dumt var det ju iallafall .
Haha , men man lär sig av sina misstag ..

Nu ska jag sova snart , lägger upp dom två bilderna jag har från idag lite senare .. När jag vaknat rättare sagt !

/ Penu

Off we go .

Sitter och väntar på att bror ska bli klar , han duschar rätt så länge .... Men sen ska vi cykla iväg !
Tar typ 20 min å cykla dit .. Kommer vara svettig när jag kommer fram hahaha !



Funderar på om jag ska töja det andra hålet till en femma , maybe ...

Aja vi får se !

/ Penu


090801 - Tjolahopp - san ....

Nyss duschat , väntat på att håret ska torka så jag kan göra nåt med det jag har . Haha .

Vi ska iväg om ett tag , eller mjaa pappa och dom åker före . Jag och min bror ska cykla dit , till Stenhamra .... Får se hur det går när vi ska hem sen igen ..

Men det som jag är mest " orolig " över är nog när pappa ska upp med tältet ikväll .. Hahaha , det är tur ni inte vet hur min far är när han är tankad så att säga . Då vet man aldrig vad som händer , haha !
Nejmen jag ska framföra att det kanske är bäst om dom sätter upp det innan dom börjar dricka . Haha !

Nej nu faan ska jag klä på mig iallafall . Kan inte gå runt i underkläder hela dagen , tyvärr .

/ Penu

RSS 2.0