090731 - Regn , regn mera regn ....

Usch det regnar nu , jag som hade hoppats på att det skulle vara lika fint väder hela dan ..
Men men , snacka om å hoppas på för mycket ..

Imorgon blir det vuxenfest aka kräftskiva hos pappas kompis , så det blir nog Gävle på tisdag eller på måndan beroende på om Sara kan komma hit då .
Gamekväll igen vettni .

Tror jag ska städa lite i mitt rum igen .. Det vore skönt , bäddade rent i sängen inatt . Aaawesome .

Vi hörs senare .

/ Penu

Film .

Ja nu blir det film , ungarna hoppar runt där uppe å skriker på varandra . Ibland låter det som om dom dödar varann , hoppas dom gör det nån gång :)
Hihi , nej nu ska jag inte vara dum .


Tillbaka till filmen .


/ Penu


090730 - Mmm , kladdkaka .

Kladdkakan står i ugnen , det var det första jag gjorde när jag gick upp ur sängen . Hahah , man hann ju knappt se den som jag och Sara gjorde . Eller mjaa , jag gjorde . Hahah

När man är 6st är det svårt å hålla något för sig själv , speciellt när man bakar . Haha .

Men nu jävlar , skulle kanske egentligen gjort typ tio stycken så alla hade en varsin å jag hade fler . Men det orkar jag ju inte göra .
Hade tänkt mig en eller några bitar kladdkaka i sängen framför " Vi hade iallafall tur med vädret igen " . Till efterrätt blir det nog popcorn . Haha , svull - dag idag känner jag .
Men det behövs , man får ju inte gå å bli undernärd .

Skäääämt åsido .

Aja , nu ska jag faan ta en pisspaus .
Vi hörs .

/ Penu


090729 - pannkaksfrukost .

Blev 3 pannkakor med lite överdrivet mycket sylt och två glas mjölk . Ap gott .

Nu funderar jag på å gå ut medans det är fint väder , sen ska jag och bror in till stan ^^

Vi hörs sen hörrni .

/ Penu

haha ?

Jag vet inte vad jag ska säga ..
Jag , bror och Erik var in till ICA och efter att vi hade handlat det vi skulle ha och gick ut och skulle låsa upp moppen och cykeln så ser vi en kille på en cykel och två tjejer . Runt 14-15 kanske , och man verkligen ser på dom att dom vill fråga oss nånting ..
Efter en stund frågar killen på cykeln ( som snackar engelska ) oss om vi är 18 och kan köpa öl åt dom . Den " starkaste " alltså 3,5or .. Bara då tänker man : Herreguuud .... ? 

Men iallafall så gjorde min bror det snäll som han är och en av tjejerna grävde fram pengar . 
Sen går min bror och cykel - killen in på ICA och efter ett tag kommer killen ut med lite ciggaretter i handen och då hade hans andra svenska kompisar kommit fram till tjejerna ( dom kände varann allihopa skulle jag gissa på ) och cykel - killen erbjöd dom ciggaretter .. Glada blev dom och då tänker man vemfaan röker när man är 14 .. ? 

MEN inte nog med det så kommer det ett gäng smågrabbar som kanske var typ 12-13 såg det ut som och frågade dom där tjejerna om dom hade ciggaretter och jag ... Dum som man är ( eller dum och dum .. ) säger skit högt :
HAHA ofta dom där små röker !? 

Och sjäääälvklart så vände sig hela klungan mot mig å stirrade , och då frågade jag min bror om jag verkligen sa det så högt ... Hahaha , och jaa . Det gjorde jag verkligen . Men grejen var den att jag trodde att dom också snackade engelska , eller aa jag fick för mig det iallafall så då gjorde det ju liksom inget om dom hörde när jag snacka svenska . Hahaha , ibland tänker man verkligen till ..

Jag som blev förvånad när dom som såg ut å vara 14 rökte ... 
Dagens " ungdomar " börjar röka skit tidigt nuförtiden :o 

Sååå , idag gjorde min bror sitt första utköp .. Hahaha , till ett gäng 14-åringar som egentligen inte borde dricka .. ^^ 
Men men , jag tycker att det är okej att dricka om man dricker för att det är gott och inte för procenthaltens skull .. Eller nåt åt det hållet iallafall .
Det levde ju ingen av dom där " ungdomarna " upp till kan jag ju lova , haha .

SUCK på ungdomar ibland .

/ Penu


 

090728 - yeaah .

Sara åkte hem för drygt en timme sen , vi gameade till kl 6 imorse .
Skit kul som vanligt och jag älskar verkligen gamekvällar asså ! Det är något som man borde göra till en regelbunden vana .


Bild tagen kl 03:26 inatt , haha ! Tiden går fort när man har roligt .

Den här gången blev det faktiskt Wii och Gamecube .
Pitfull jungle : The lost expedition blev det på Gamecube samt Mario Kart på Wii såklart .
Nästa gång tycker jag att vi ska hinna med å spela lite ps3 och sånt också , till hösten kommer ju nya Ratchet & Clank .
Lätt att vi ska lira sönder det då . 




Bilder från google .

Haha crazy MFs ! Det enda jobbiga var att vi inte kunde spara efter vi hade kommit så långt ... Men men , nu vet vi ju iallafall vad man ska göra . Det är ju great ! 
Vi lira så mycket att bilden försvann , haha !
 
/ Penu

090727 - Banana time !

Sara är på G och jag har precis duschat och nu ska jag städa mitt någorlunda stökiga rum .

Btw , inatt höll jag på å dö av rädsla .
Jag ligger i min säng och tycker att jag ser en ovanligt stor svart fläck i taket ... Jag ställer mig upp och inser snabbt att det är en SKIT STOR spindel ! Då fick jag panik och började leta vapen , haha . Jag hittade tillslut mitt matteblock och något annat obetydligt block och börja smälla på spindeln som åkte ner i sitt rep ( haha ) . Han hängde i luften ett tag och jag såg min chans att smälla honom från båda hållen . Rätt som det var så gjorde jag det och eftersom jag blundade samtidigt såg jag inte vart han tog vägen efter smällen som jag hade hoppats på skulle leda till hans död .

Herregud det börjar låta som en novell eller något !

Men sak samma !
Iallafall så sprang jag runt i rummet och letade , kollade dock extra noga i min säng ... Men jag hittade han inte och eftersom mitt golv är satans mörkt och dessutom i mattform så var det ju självklart inget som förenklade mitt letande ...
Men jag hittade honom efter mycket spejandes i hörnet på golvet där han låg och sprattla med benen ... Och jag kan ju säga er att han inte sprattlar längre .
Nu ligger han där på golvet ( förhoppningsvis ! ) under mitt matteblock samt lite tyngder ovanpå så han inte smiter . Hahaha , snacka om säkerhetsåtgärder .

Resten av natten låg jag helt spänd och kunde knappt sova . Allt pga en jävla spindel !
Usch haha .

Men men , så kan det gå . Jag undrar om inte jag och Sara ska steka lite pannkakor sen . Det vore smaskens .

Nu blev det här inlägget hyffsat långt och allt pga den där äckliga spindeln . HUUUA !


Aja , nu ska jag sätta igång och städa . Barabababaaaa I´m lovin´ it !


/ Penu


090726 - Dodge viper .

Ja som sagt var så var jag hos Sara igår , för att göra en kort sammanfattning av dagen igår ..... ;

Korv med bröd - rida häst - Kungsholmen hos Saras syster - hem = sova - vakna , käka frukost och sen stack jag hem .

Det var min roliga dag igår , fast väldigt mycket mer sammanfattat . Det var BANANA helt enkelt . hahaha !

Just nu kom jag nästan precis in från en tur med Vipern . Bilder kommer sist i inlägget .

Imorgon kommer Sara hit , men det vet ni ju redan . Jag har ju liksom inte alls tjatat om det sen i typ torsdags . Haha men men , justja . Glömde bort att vi käkade pizza igår , svindyrt men jag var hungrig . Det enda som var billigt var bea - såsen . Haha men så kan det gå , Vallentuna är exklusivt . HAHA , skämt åsido .
Justja , Sara tog faktiskt kort på mig när jag red . Kan lägga ut den bilden om hon skulle få för sig å skicka den till mig , då har ni något å skratta åt kan jag ju lugnt säga .
Nåja , här kommer bilderna på vipern .







Jag är kär .

/ Penu

090725 - Godermorgon .

Har precis duschat och som ni ser så är kl 9:25 , alltså vääääldigt tidigt för å vara mig . Men men , inte kan man ju missa chansen att få rida hos Sara . Mjaouw .
Min buss går 10:16 så om jag ska hinna med den så måste jag skynda mig litegrann . Kanske tar med mig datorn , vem vet .
Om inte så hörs vi imorgon .

/ Penu


090724 - Haha !

Igår blev man mutad av pappa så han och Kristina får en s.k. BF helg dvs barn-fri helg så dom kan knulla och allt som hör till .
Och för 220 spänn tackar jag inte nej till att åka till Sara imorgon för att sedan hänka på fest hos hennes syrra . Ska bli as nice , och jag längtar tills det blir måndag , verkligen asså . Då ska vi spela gärnet ur Norrlänningarna , ska fixa lite öl också . Det kommer bli nice . Sen har jag en vecka utan Rättvik att se fram emot ....... Blah !

Men men , får göra det bästa ur situtationen .


Blev mycket snack om min fru här nu , sånt som händer . Hahaha , på tal om min fru så måste jag snacka med henne om när jag kan komma dit imorgon . Känner på mig att jag vill åka hem å lämna väskan där innan vi far iväg nånstans .

/ Penu


Det löser sig bror ...


090723 - Galet .

Sara åkte hem för ett tag sen å jag har suttit å lirat lite på hennes Wii . Har fått alla banor , haha va nördiga vi är .

Hon kommer tillbaka hit på måndag å då ska vi lira ännu mer .

Vi satt å spela non-stop i 6 timmar igår , haha fast det kändes som max 2 . Men men , det går fort när man har roligt som man brukar säga .

Taggar till lördag och måndag nu !
GALET bra .


/ Penu


090722 - Gamekväll !

Yepp yepp yepp , idag blir det gamekväll med Sara .
Räkna med gamecube , ps2-3 , Wii och en massa annat .
Awesome !

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska jag ut och steka ett tag .

Vi hörs senare .
btw , mobilen funkar bra . Men jag vet inte hur man infogar nya ord ... Haha !

/ Penu


Godmorgon .

Jamen godmorgon gottfolk , blev en tidig morgon för mig idag . Faktiskt redan vid 10:30 ungefär pga att Erik och Magnus bråkade där uppe .
Magnus skriker som en gris och Erik med men inte lika ljust som Magnus .. Ibland eller mja vääldigt ofta har jag lust att skicka ut dom på gräsmattan eller något . Dels för att dom aaaaaldrig är ute och dels för att dom är jobbiga .

Magnus lär ju knappast ha nån fantasi kvar efter att ha tillbringat hela sitt liv framför tvn och datorn , Erik är iallafall ute lite då och då . Man får nöja sig med lite ibland .
Förstår mig inte på Kristinas uppfostran , när dom flyttade hit blev det kaos och det känns som om ingen tycker om hennes ungar men att alla låtsas göra det .
Ungefär som farmor & farfar , jag ocg bror snackar skit med dom om Erik och Magnus för att dom är så jävla jobbiga och har nooooll uppfostran över huvud taget .


Magnus har iochförsig autism , men det känns som om det inte spelar nån roll ibland . Han får göra nästan precis vad han vill , han hoppar runt på möbler osv osv .


Min bror ligger och sover nu , försökte väcka honom för ungefär en halvtimme sen men han blev så sur så jag orkade inte . Haha , men han måste ta sin medicin så han måste väl upp nu .


/ Penu


Skämtar dom eller .. ?


Allsång på Skansen - 20:00

Vem var din favorit?

  • Lili - för hon hade rosa läppstift
  • Susie - för hon hade rött läppstift


Detta är taget från www.tvplaneten.se
OCH SERIÖST !? Vem fan röstar på en viss person pga utav vilken färg man hade på läppstiftet . Jisses asså ..
Man kunde alltså rösta på antingen Lili eller Susie , men vad har läppstiftet för roll i det hela ?
Det är där all intelligens försvinner .
Tyvärr gick det inte å ladda upp bilden jag hade printat , å det kanske inte är så konstigt heller med tanke på att det är blogg.se vi talar om :)
Skämt åsido ....

Ibland tvekar jag på människan .
Haha nejmen helt ärligt så var det den dummaste frågan dom någonsin hade en omröstning om .. Eller aa omröstning å omröstningt , inte faan vet jag vad man ska kalla det där egentligen .
EN JÄVLIGT DUM FRÅGA VAR DET IALLAFALL !

Btw , vetekatten om det blir nå Grönan imorgon ..
Ska ta ett snack med Sarilicious , annars kanske det bara blir en soft game - kväll . Det är inte helt fel det heller !
På tal om spel och allt som hör till så måste jag fixa ett par batterier till min spelkonsoll . En riktig retro - konsoll må jag säga . Nästan som det svartvita GameBoy fast nästan ännu äldre ^^

Självklart har man det svartvita GameBoy kvar plus GameBoy color å en massa andra konsoller hit å dit . Älskar dom allihopa gör jag också .
Jag kommer verkligen aaaaldrig sluta spela tv - spel och allt sånt !

/ Penu



090721 - Yes !

Imorgon ska jag och pappa fara iväg å köpa en ny mobil ! :D


Bild från www.elgiganten.se

Min nya älskling blir en LG KC910 renoir .
Älskar teknikgrejer ...

Funderar även på å köpa en mobilklocka , bara för att jag vill ha ett armbandsur och varför inte lyxa till det med en sånhär ;

Bild från www.teknikmagasinet.se

Jag älskar prylar !


Hur som helst , ska vänta på att min bror kommer hem så jag kan göra honom sällskap när han ska äta . Han måste ju äta lite då å då eftersom han har diabetes den karln . Å jag gillar å äta lite när jag vill så varför inte liksom :D

Kom precis på ett litet problem jag har med klockor ... :o Dom har en tendens å se jättestora ut på min handled , å den klockan på bilden har en 1,3 " skärm . Sååå antingen ser det bra ut eller så är det bajs helt enkelt  ^^

Men men , jag ska iallafall införskaffa mig en ny LG imorgon :D
Vi hörs :)

/ Penu

Klar !

Sådärja , nu är jag äntligen klar med städningen . Men jag har faktiskt inte städat hela tiden .. ^^

Har städat åt Pepsi och Pluttan också . Jag är så duktig såå .

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu , hoppades på mat men inte faan blir det något idag . Får väl göra något själv , känns som om det inte är någon alls som lagar mat här hemma längre . Om jag hade gjort det på mina mat&disk - dagar så hade jag blivit bannlyst från hemmet eller nåt i den stilen ..

Det jag försöker komma fram till är att när någon annan ( / vuxen ) gör vissa saker så kommer dom undan med det .. Är inte det orättvist så säg ..

Aja , ska väl inte klaga antar jag . Eller jo det ska jag faan göra !
Ibland hatar jag att bo här , eller ibland var väl kanske att överdriva . Mest hela tiden hatar jag att bo här , å det är inte pga att ingen lagar mat . Det är en massa saker inblandade ..
Men jag antar att det är som det är .

Vi hörs sen för nu ska jag passa på å lägga mig i brors säng å kolla på tv medans han inte är hemma .
Han är med Micaela , oh yes they´re still going strong .
Haha underbart .

Justja , ska visa er hur det kan gå om man dammsuger upp en strumpa ...
 


Riktigt mysig må jag säga :) haha , nu vet ni hur det ser ut !


/ Penu

090720 - Städar .

Japp japp japp , jag städar just nu . Eller aa kanske inte exakt nu , för nu skriver jag ju . Men sak samma .

Imorse var en hemsk morgon , höll på å svimma så var tvungen å ligga kvar i sängen ett tag . Sen åt jag 3 ballerina choko å ett glas överdrivet stark saft endast för att jag var klantig med dunken .. Suck .


Nej nu ska jag och dammsugarn dra en vals tror jag , eller lite mer åt bootyshake hållet kanske . Det är därför det blir så roligt att städa , haha jag älskart !

Vi hörs .

/ Penu

090719 - Hemma !

Vi kom nästan precis hem , har bara hunnit gosa med djuren och packat upp lite . Känns otroligt skönt men ändå inte för jag älskar att vara där borta . En slags frihetskänsla I guess .

Hur som helst , det är ett jädra hålligång här hemma . Dom river grejer hit och dit , just nu är det badrummet här uppe som ligger illa till . Kan visa bilder på det senare ^^


Kom precis på nu när jag skulle duscha att jag skulle visa er hur det såg ut nuförtiden .. Slänger även upp lite bilder på Pepsi och Pluttan . Njuuuuuut .



Ja såhär ser det ut när man ska duscha nuförtiden , pappa har även köpt en ny pensionärskuvös med sittplats dessutom .






Juste får ju inte glömma bilden när jag och Sara var på Buttericks . Tyvärr är den inte på oss ^^ haha



Man kan inte sluta tänka på Bea när man ser den , mjaou .

Hur som helst , nu ska jag duscha o så .

/ Penu


090718 - Hej hopp .

Vi kom nyss hem för vi har nämligen varit i Mellösa på nå marknad eller nåt sådant .
Jag gjorde dock inget fynd , det enda som brukar intressera mig på marknader är gratis mat mat och maaat . Men något sådant hittade jag inte . Järnspikar säger jag bara !

Haha , hur som helst ..

Just nu sitter vi och käkar , mums .


Vi hörs sen :)

/ Penu

090717 - Båtbrygga .

Idag har vi bara varit ute med båtbryggan , åkt runt lite i sjön och badat & grillat och allt som hör till .

Jätte härligt i vattnet , var tydligen 25 grader . Det är inte dumt inte . Sen har vi ju ätit gott såklart !
Just nu sitter jag och bror i vardagsrummet och kollar på CSI , alla andra har gått och lagt sig . Det är så skönt att ungarna , pappa & Kristina ligger i stugan vid poolen för det är så tyst här i huset då .
Underbart .

Haha nu känns det mest som utfyllnad för att jag inte har nå bättre att skriva . Men så kan det gå .
Nu ska vi fortsätta kolla på tv , dom som har lyckan att ha mig på msn kan nå mig där . Ni andra kan ju bara sukta efter den :) Mjaaaouw !
haha skoja , usch vilket värdelöst utfyllnadssnack . Bäst jag slutar medans jag ligger på topp , haha verkligen inte .

/ Penu

Svininfluensan .

Ja ni läste rätt , och gissa vad jag hörde på nyheterna ? Jo att i Nykvarn så hade 3st blivit smittade , och gissa vart Kax bor då !? I NYKVARN , hahah stackarn . Hoppas hon inte drar med sig nån smitta till skolan sen :'D

Det var bara det jag hade å säga x)
Vi hörs .

/ Penu

090716 -

Sitter ute i den inglasade verandan och diskuterar dagens händelser med familjen .

Dagen har bestått av go - kart , glass , sol och god mat . Precis som alla andra dagar dvs :)
Imorgon ska vi ut med båtbryggan , sola & bada helt enkelt .

Jag har inte så mycket mer att skriva så jag avslutar på topp .
Haha

Vi hörs imorgon igen om inte annat .

/ Penu

Framme !

Nu är vi framme , eller aa vi var framme vid 12 - 13 tiden kanske . Eller mja lite senare kanske , höll inte riktigt koll på tiden eftersom mitt internet inte funkade . Rättare sagt så hade jag lämnat pin - koden hemma ..
Vaskamangöra !?

Men men , nu sitter jag vid pappas dator . Så om jag bloggar medans jag är borta så är det från den här :)

Nu ska dom sova ^^

Hörs imorgon .

/ Penu

Here we come !

Nu åker vi snart , jag ska bara packa ihop datorn å ta något att äta eller dricka ...

Vi hörs nog sen om jag får ordning på internet .

/ Penu

090715 - <3 .









Jag saknar er <3

/ Penu

Packar / småstädar .

Blev stan en snabbis med Sara . Käkade på donken och sen gick vi till Blue Fox , snacka med Simon , bjöd på kakor och sen tog Sara hål i näsan (Y) .
Efter det mötte vi upp min bror och sen gav vi oss ut på jakt efter Yves Rocher där vi köpte sololja . Sen bar vi oss iväg hemåt .

Slapp dag , och nu sitter jag och lyssnar på Accept - balls to the wall .Grrreat , medans jag packar och småstädar lite .
Vi åker nämligen imorgon . På tal om nå helt annat så har jag klippt av mig mina naglar , eller inte alltihop . Jag har en nagel på 5mm nu å inte 1cm . Haha , å inte nog med det så har jag målat dom också .
Kvinnligt värre !

Men men , jag är inte säker på om jag kan blogga medans jag är borta . Men ska ta med mig mitt 3 - modem eller vadfaan det heter så får vi väl se vad som händer helt enkelt ^^ Men veckan kommer bestå av go - kart , sol , bad och Smirnoff Ice . Och självklart får vi ju inte glömma den goda maten , längtar redan .

Bror tar nog med sig kameran sin så bilder kan jag bjuda på .

Vi hörs väl på ett eller annat sätt , nu ska jag fortsätta städa och packa min väska , jag har nämligen ingen aning om vad jag ska ta med mig . Men det blir väl som vanligt ... Vilket innebär att jag tar med mig alldeles för mycket plus 3-5 par skor . Toppen toppen .

/ Penu


Sisådärja .

Har legat och slappat framför tvn med en mugg oboy . Det var det enda jag hittade om jag nu inte hade velat knapra knäckebröd eller nåt sånt .
Käkar nog på stan sen ändå ^^

Sitter på sängen nu och lyssnar på Volbeat , ska sätta på mig lite andra kläder än myskläder . Såååå vi hörs väl helt enkelt . 


/ Penu


090714 - Klar !

Blev precis klar med den där intertvjun jag snackade om förut , ni vet den jag skulle tjäna 200 spänn på .
Tog 40 min och jag låg i sängen med morgon - röst å hosta första 10 minuterna . Haha lyckad jag är . Men jag svarade iallafall på alla frågor .

Nu ska jag ner och söka efter frukost vilket kanske blir lite av en utmaning . Sen ska jag åka och möta Sara inne i stan . Frugan , rättare sagt .

Vi hörs .

/ Penu

090713 - snabbvisit .

Som sagt så blir det ett snabbt inlägg , ska ner till garaget snart .

Stack iväg till en kompis igår , köpte med mig mat och gissa om han i kassan blev förvånad när jag sa bic mac å en plusmeny på det , sprite och en extra cheeseburgare . Haha !

Inte nog med det så blev jag nästan antastad av en a - lagare . Två ungdomar kom och räddade mig , med andra ord bad han dra å lämna mig i fred . Det tackar jag för , jag är nog inte den som ser så läskig ut .

Men men , sånt som händer ...

Nåja , nu ska jag till garaget . Sliiiipa , yaaaay .....
Ska nog käka innan , är hungrig .

/ Penu


Några avslöjanden .. ?

Jo tänkte nu avslöja vart jag ska åka , så det är inte Johanna som är dålig på att följa min blogg utan jag har bara glömt att säga vart jag ska . Men iallafall , på torsdag ska jag och resten av " familjen " till farmor & farfar i Malmköping . Vi blir nog där tills på söndag .

Nu när det var avklarat kan jag dessutom avslöja vad jag har haft för mig i några timmar ...




Jag har slipat plast på en Fiat 600 . En liten skitbil dvs . Rostig så in i helvete .
Så det har jag hållt på med i 2 timmar och tjänat 200 spänn , yaay !

Btw , det på bilden var inte det enda som behövdes slipa . Haha , den lilla kommentaren var tillägnat er som tror att jag slipar samma område i 2 timmar ..  

Men som vissa av er säkert vet så blir man ooootroligt torr om händerna när man håller på med slippapper så ja ni kan ju ge er faan på att jag har torra händer nu .
En liten handkrämskur på det sörrni . Hahaha .


Nejmen nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i brors säng och kolla på tv ett tag och sen ska jag ta en dusch , kan ta ett kort på hur det ser ut där vi duschar numera också . Inte speciellt roligt kan jag lova ^^


Vi hörs !


/ Penu


090712 - Inte idag .

Ja jag ska berätta allt som hände i fredags och igår , meeeen inte just nu för jag ska klä på mig och äta frukost hade jag tänkt mig .

Ska försöka duscha också , varför jag skrev försöka var för att pappa och Kristina stänger av vattnet lite då och då . Dom håller på å ska börja renovera badrummet här uppe , ett projekt som har pågått i ett år nu ungefär ... Haha , och det att dom börjar igen precis innan vi ska åka iväg ( på torsdag ) gör ju inte saken mycket roligare heller x)

Malin åkte hem igår förresten , tråkigt men sant ^^ Så nu har jag ingen sängkompis längre , fast det är ju iochförsig ganska skönt för då kan jag sträcka ut mig över hela sängen x)

Aja , ska ge mig på en frukost nu .

/ Penu

090711 - zzZzZZZzz .

Så jääävla trött just nu , vi hörs sen va ? aa bra .

Tjahej .

/ Penu


090709 - Vällingby .

Ja dit ska vi efter vi har ätit frukost .
Just nu sitter vi nyduschade på min säng , eller aa Malin står och borstar håret :)

Igår vad vi ju in till stan som sagt var , jag hittade en tubklänning och Malin likaså + ett par jeansleggins ^^
Asbra liksom .

Men men , nu ska vi ner och äta =) Jag kanske tar med mig brors kamera . Vi får se helt enkelt .

Vi hörs när vi kommer hem !

/ Penu

090708 - Slappisar .

Just nu sitter vi på min säng , Dia Psalma spelas och vi är helt enkelt allmänt slappa just nu .

Vi hade tänkt oss stan idag ^^ Så vi ska väl börja klä på oss osv osv å sen ta bussen + tuben .
Igår " hann " jag aldrig skriva , vi var i Kista till 19-20 ungefär och sen åkte vi hem till Stefan och åt upp hans godis och glass . Haha :D
Sen åkte vi hem hit bara , var väl hemma runt 00 - snåret .

Men men , vi har nyss käkat frukost och nu ska jag kladda lite i ansiktet så man inte ser så nyvaken ut ;D
Haha .

Vi hörs å syns på stan , javisst ! haha

/ Penu

090707 - Kista .

Malin duschar just nu så jag håller på å fixar håret å grejar så mycket som möjligt .

Nemen sedär , fick precis ett samtal från Umeå universitet . Skickade in ett svarsformulär förut , å då skulle dom ringa upp och boka en tid då jag skulle få vara med å svara på frågor och för det skulle jag få 200:- . Varför inte liksom :)


200 kr för å snacka i telefon i 1h , lätt värt det .

Hur som helst , jag och Malin ska försöka hinna med 15:16 bussen ... Om hon är klar nu så kanske vi hinner , haha :D Sen ska jag hjälpa kvinnan å klä på sig , dvs välja kläder . Haha ;)

Btw , Irre ringde oss igår :D Hon var speedad till tusen men det förstår jag , hon har ju varit på kanarieöarna i 3 veckor den lilla ungen :o Å när hon ringde satt hon på bussen från Arlanda till Gävle igen , snacka om att jag också hade velat göra en sån resa ^^

Men men , snart ska även jag till Gävle tror jag ^^ Var så länge sen =o
Nu e Muulin klar ! :D

/ Penu


090706 - Muulin !

Hej hallå !


Ligger på sängen nu och lyssnar på musik samt småstädar lite här å där . Malin kommer ju idag :D Måste ju se hyffsat ut iallafall ;)

Ska fortsätta städa nu , kanske hittar jag till dammsugarn också . Min bästa vän :) Haha , det var inte lite kass humor man hade idag då .

Aja , vi hörs senare =) Ska be Malin å åka till Solna så kan jag bara ta bussen dit och möta henne istället för att åka till väsby vilket tar 1h å en kvart .. ^^
BTW ! Om jag vet rätt så kommer Irre hem idag ! ^^

/ Penu

yksi.kuukausi.

Game´ar !

Jag sitter ute i vardagsrummet här uppe å spelar Ratchet & Clank . Är taggad så in i helvete , sitter å skriker på äckelpiraterna å allt annat som försöker döda mig . Min bror tycker att jag är lite konstig men vad gör det .. Just nu är det han som spelar , ska ta över när han dör . Vilket är snart , höhö .

Vi hörs .

/ Penu

Lillasyster - Kräkas .

Hon var 18 år, hon hade rågblont hår
den där perfekta flickan man aldrig får
och sättet hennes kropp rörde sig
under en mötley crue top var ett under
en perfekt harmoni från tonårens höst
skapad av hennes perfekta bröst
och att se henne dansa till det stenhårda ljudet av
panteras i'm broken, borde va förbjudet

Och allting med dig var det jag ville ha
förutom att jag aldrig var tillräckligt bra
nu är jag värdelös och du någon annans
och det gör mig riktigt förbannad

När jag tänker på din lena kropp
vet du vad jag tänker,
då vill jag kräkas

Hon var 1,63 och ganska smal
hennes blick var sval som en december dag
och hennes lilla bak i hennes baggy jeans
var det bästa jag sett hon var så jävla fin
och orden hon sa dom var alltid bra
de spela ingen roll va hon sa det var så bra
för vad hon än sa så var det till mig
den där fantastiska varelsen var min tjej

Och du tog mig med på en vacker väg
kantad av plommon och japanska träd
men plötslig var jag ensam för du bara stanna
och det gör mig jävligt förbannad

När jag tänker på din lena kropp
vet du då vad jag tänker,
då vill jag kräkas




 


090705 - KUL !!!!!

Åååååh är förbannad just nu ! På ett jävla tv - spel .

Ratchet & Clank .... 

Var mitt i en battle mellan alla pirater å massa andra robotar å helt plötsligt kommer värsta monstermaskinen och dödar mig eftersom jag bara hade 4 % i liv kvar ! KUL KUL KUL ! Å nu var jag tvungen å börja om hela batteln , men glöm det . Nu är jag för sur .

Innan satt jag och bror o spela , jag kör alltid med inlevelse å sitter å skriker när jag spelar men men .. Det kanske är något som alla gör .

Hur som helst så var vi upp till Statoil å köpte smörade popcorn men dom var ju inte ett dugg smörade . Skit popcorn . 

Aja , ska kolla Dexter - maraton med bruur nuu . 
Vi höres .

/ Penu

090704 - ?

Idag är en sån där dag då det inte är riktigt soligt så man kan sola eller riktigt molnigt / kallt / regnigt så man kan vara inne å kolla på film ..

Hmmmm , vet inte vad jag ska göra idag .. Fick reda på igår att pappa och dom kommer hem på måndag kväll . Skööönt , dom kan gärna få flytta dit annars .

Ooops , hade helt glömt bort att jag höll på å skriva ett inlägg .
Hur som helst , ska till ICA med bror nu .

/ Penu

Nytt smycke och lite rea-shopping .

Som sagt var så ska ni få se en bild på mitt nya anchor - smycke .
Here it comes ;


Det blev en svart stjärna , som tyvärr syns lite dåligt pga den otroliga kvalitén på bilden ...

Utöver det köpte jag ett lila linne , och en lila bikini alltsammans för 240 spänn . Grrrreat !
Smycket kostade 125:-   =)   Hittade faktiskt inte speciellt mycket , å min bror är ju inte den roligaste att gå på stan med om det inte är han som shoppar ^^.

Aja , nu ska jag vila nacken för den har plågat mig sen igår .. =o

/ Penu



Förresten !

Det slog mig nyss att vi inte har nå smör , bröd eller mycket att äta hemma ... Å knappt nå schampo heller för den delen !
Hur faan ska det gå egentligen .. ? Får köra nån snygg häxblandning av allt schampo som finns kvar .

Gäller att komma upp före bror bara , fast det är nog inte det svåraste . Fnissssss .
Skämt åsido ..

Iallafall så slog en annan grej mig precis ! Frukosten imorgon lär bestå av jordgubbskräm och cola , snacka om sockerbomb .. Haha suck .


Måste också nämna att min bror hade gjort om hela villan till en ungkarlslya , utan att skämta . Jag är borta i typ 2 dagar och vipps så ligger det kallingar på toalettgolvet , 6 glas på vardagsrumsbordet med olika innehåll som jag helst inte vill veta vad . Och som ett plus på det så såg köket ut som ett jävla rövhål , det luktade sopor när man kom in genom dörren och bordet var fullt av tallrikar med matrester , påsar , glas aah you name it liksom !
Herregud , det var nästan det värsta jag sett . Efter att ha stått å läxat upp min bror om hushållning ett tag så tog han tag i lite grann , han är svårlärd min broder .

Haha ! Sånt é livet !

Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen :)
Vi hörs imorgon som sagt , fridens bloggpeople .

/ Penu

090703 - Första bloggningen i juli .

Ja det är det faktiskt , om jag inte har helt fel .

Lite eller aa väääldigt dålig uppdatering från min sida . Ska skärpa mig . Sitter på mitt rum nu , det är satans varmt här kan jag lova .
Imorgon ska jag till stan med bror , passar på å fynda lite på rean . Å min bror äääälskar ju att shoppa med mig :)
Haha kanske lite ironi där , men jag är iallafall inte som dom flesta tjejerna som spenderar timmar i samma butik och ska testa allt som går att testa .
Sån orkar jag inte vara helt enkelt ^^

Ska passa på å gå till Blå räven också , Blue Fox dvs passade på å göra det hela lite roligare . Nejmen helt ärligt så ska jag dit och byta smycke så då får ni se det också :)

Jag saknar Gävle och alla dess människor , och jag saknar Irrevirre som varit borta alldeles för länge nu :o

Men men , ska fara upp till Gävle snarast  :)  Men det ryktas om att en snygging vid namn Malin kanske kommer ner och spenderar sin tid här ett tag . Vore ju great !

Vi hörs bloggpeople !

/ Penu

RSS 2.0