091230 - Morgonpromenad .

Godmorgon bloggen , ska ut på morgonpromenad med Melvin å Bella nu .
Efter det måste jag duscha och sen kanske jag åker med Malin till Valbo för hon ska leta nyårsklänning men jag vet inte om jag hinner det .

Vi hööörs !

/ Penu


Besök .

Nu kom Anna , ni vet hon som bla har Bellas syster Tindra . Så nu jäklar ska vi fika så det står härliga till .

Förresten , var ner på stan en snabbis idag . Vaxade ögonbrynen , köpte 2 nya hårband ( ett svart å ett mörkblått ) , en svart tröja ( likadan som den lila , fast den har ni inte sett men ändå ) och en ögonskuggsborste typ . Allt för ungefär 280 spänn . Var väl helt okej men det sved i plånboken när jag köpte borsten för 99 spänn , haha . Men det var ett sånt där impulsköp , blondy förstår vad jag menar hah .

FIKA NU FFS !

/ Penu


091229 - Frukost .

Var ute med hundarna runt 11 , gick faktiskt å la mig kl 23 igår . Var otroligt trött !

Hursomhelst , som sagt var så var vi till Uppsala igår . Blev jag , Irre , Malin och Sofie . Riktigt trevligt men tyvärr fyndade jag inte mer än 4 hårband på Monki för 10 spänn . Hah kalla mig fyndarN .

Nejmen haha ni skulle sett paniken innan tåget gick . Irre smsade mig vid 10 ungefär samtidigt som min mor ringde , och gissa vad .. ? Jag låg å sov såklart ! Fick lagom panik å sprang ut med hundarna så dom hann kissa och bajsa . Sen in å leta reda på nyckeln å sen springa ner till ICA där Irre och hennes pappa väntade . När vi kom fram till stationen sprang vi till tåget och självklart hann vi eftersom vi är grymma .

Tåget som vi skulle ta hem från Uppsala blev ju självklart också försenat ! Det skulle gå 17:19 , men sen ändrade dom till 18:02 , 18:07 och till sist 18:10 . Ni som brukar åka upptåget från Uppsala till Gävle vet säkert att det tar ungefär 1h och 10min ... Vi kom fram 19:56 .. RÄKNA PÅ DEN NI !

Aja , ska käka min frukost nu . Rostade mackor med sylt !

/ Penu


The house bunny !



Jag säger bara HAHA till den här filmen ! Sjuuuuuuuuuuk !

Nu ska jag ta lite glass å kolla på tv , hoppas det är nåt bra ..

/ Penu


091227 - Söndag .

Sitter i soffan just nu , med Bella i knät . Har kollat på Over the hedge på 5an , haha .

Idag gick upp så tidigt som kl 10 faktiskt , duschade och åt frukost sen mötte jag Malin vid bussen eftersom vi skulle ner på stan tillsammans . Idag köpte jag faktiskt hyfsat mycket , blev en paljettkavaj från Vila , ett svart linne ( från gina , eftersom jag tappat bort mitt / nån har tappat bort det . ? ) , ett gult linne och en lila lite större typ tunika men ändå inte haha också från gina tricot .

Kanske knäpper nå bilder på allt sen , om jag orkar dvs . Men finns ingen helkroppsspegel här hemma så får väl fixa det när jag kommer hem . Och apropå det så kommer jag inte hem till Sthlm förrns den 30e eller 31 beroende på när jag kommer hem från Uppsala imorgon .

Hursomhelst , nu ska jag gå å ta lite cola .
Vi hörs imorgon eller senare , troligtsvis imorgon .

/ Penu

091226 - Mellandagsrea !

yääää ska på mellandagsrean med Malin idag ( hah ) , borde egentligen sova nu men det kan jag icke !

Sååå jag sitter å smålyssnar på musik å kollar på sjuka barn på tvn , ska nog gå å borsta tänderna å lägga mig i sängen snart .

Men iallafall , idag var jag faktiskt ute på krogen . Var dit med Malin , Linn och Johanna . Trevligt ! Gick till Old Saints och sen tänkte vi dra till Goya men efter att ha behövt stått ute i kylan i 20min sa vakten att det var 23 .. TACK FÖR DEN fucker , tänk om man bara kunde se lite äldre ut . Iallafall medans man fortfarande är ung , sen får det gärna vända . Häähä .

Juste , har varit med mor i Stocksbo hos Anna ( som har Bellas syster , känt varandra länge innan också men iallafall ! ) . Var där å fikade å åt mat å snacka skit , ja ni vet sånt som kvinnor gör . Eller ?

Aja , nu ska jag försöka sova eller nåt .




/ Penu





Vad vore jag utan dig ? <3


Nu drar jag !

Nu ska jag till kusinerna och träffa resten av släkten här uppe !
Vi hörs senare .

/ Penu

091224 - Julafton !

Japp japp japp , idag är det julafton . Tro det eller ej , jag kan nästan inte tro det iallafall .

Hur som helst så tänker jag ställa upp på å öppna julklappar ändå , man är ju inte den som bangar som ni säkert redan vet . Hehehehe .


Men men , var å spelade biljard med Lisse , Angi å Irre i måndags ( längesen man träffade dom så det var treeefligt ) . Körde i lag , jag å Lisse mot Irre å Angi såklart . Vann två matcher var vilket resulterade i oavgjort allt som allt .
Träffade snubben som jobbade på Träffen förut ( Jessicas bff för mina kära gamla SS läsare , haha låter som nå jävla nazist-grupp men det står för Stora Sätra . rofl . ) hur som helst , tjötade å drygade lite där . Delade med mig av några snygga moves med kön och likaså gjorde Irre HEHE !

Idag har jag varit i Valbo med mor , köpt julklappar till Kristina , pappa och mammsen .
Hah har planer på å sova nu , men ska ta ett glas julmust först bara för att det är så jävla gott .

Vi hörs senare ! Kan inte uppdatera förrns ikväll men då kanske det kommer upp bilder som ett plus i kanten .
Hah .

GOD JUL fuckers .

/ Penu

 


Bjuder på mig själv .

Ja det är precis vad jag ska göra nu , för er som har mig på bilddagboken får avjnuta dessa bilder en gång till helt enkelt .







HAHA !

Nu ska jag gå ner å äta frukost snart , vi hörs .

/ Penu

091221 - Living after midnight ......

Ja ni kan låten ?



Klockan är nu 00:19 , jag sitter i vardagsrummet och kollar på generation fett på 3an .
Gårdagen blev lyckad liksom alla andra dagar då man har gamekväll . Men hela kvällen spenderades dock inte framför mitt nintendo 8bit med frugan . Utan efter ett varsitt glas Dooley´s och lite vodka på det så blev det krogen med 00:37 bussen .
Gick till Mango där vi blev haffade av 2-3 håriga typer . Vi var bokstavligt talat tvungen å rymma från dom , dom blev klängiga och jobbiga . Tillslut knuffade en annan snubbe bort dom å sa åt dom , tack för det .
Det är det som är jobbigt med krogen , alla snubbar som tror att dom ska kunna få oss liksom ?
Hallååå !? det kommer aldrig hända .

Men men , idioter finns ju överallt .

Nu ska vi inte vara negativa ! Imorgon ska vi åka pulka / stjärtlapp / påse i backen här på ön ! ÄR GALET TAGGAD SKA NI VETA !
Ska se till å ta lite bilder också , men ska inte lova för mycket .

Aja , nu har jag inget mer å säga .

/ Penu

TJENA FuCKERS .

Det blev nå knas med u:et ( eller så är jag slapp i fingrarna / händerna ? ) , det blev mindre helt enkelt men inte faan tänker jag ändra bara för det .

Just nu ligger jag på sängen , nyss duschat . Ska städa lite , frugan kommer snart som ni säkert vet ( GAMEKVÄLLAR FTW ) . Eller så kanske ni inte visste det men nu vet ni .

Hur som helst , igår när jag tänkte fota å greja . Ja ni vet gå upp tidigt å verkligen satsa så gick det ju såklart åt bajssvängen . Kom inte upp förrns 14 å för det andra så hade bror kameran i bilen . OOoooooch han är i gävle för tillfället , men kommer hem imorgon .

Men så kan det gå !

Idag har jag hängt lite med pappa , han väckte mig vid 12 och frågade om jag ville hänga med till Bauhaus ( ? ) och elgiganten osv osv . Och jag är ju inte den som bangar så självklart .
Han köpte en GPS till Kristina för 3000 spänn ( onödigt ? JA ! ) och diverse elgrejer å sånt på Bauhaus .

Men men , nu ska jag inte ligga här å söla ! Måste städa !
Vi hörs .




/ Penu

091219 - Hello fuckers .

hejsan fuckers .
Jag skriver live från sängen , rofl . Skit samma , jag är iallafall bajstrött och ska nog verkligen fundera på å sova nu . Vi får höras lite senare helt enkelt .

/ Penu


091217 - Grattis !


Grattis Mimmi ! Äntligen 18 :D <3


Blir nog läggdags för mig snart , men just nu lyssnar jag på musik . Är galet taggad på krogen .. ! Sara vi måste faan ut i helgen , å Anna du får faan följa med nästa gång ! En annan grej vi måste göra i helgen är å köra en gamekväll ! Jag kom bajslångt på Super Mario , nästan till värld 3 !

Men men , som sagt var så åkte jag å Fredrik till min skola idag å käka julbord . Var dock inte riktigt som jag hade tänkt mig , kall potatis ! Det var det värsta .

Aja , ska försöka sova nu !
Vi hörs .
Förresten , jag har jullov imorrn ( idag ) ! ROFL !

/ Penu


Bilder .

Här kommer bilderna från den 4e .


Patric & Robin


Snygga Thilda !


Patte


Huuuldaaa

Tyvärr var det alla bilder jag tog , nu ska jag ner å duscha för jag är skitig .

Slänger upp en bild på Pluttan bara för att hon är söt .

Bilden är tagen precis efter hon hade rullat runt på rygg , sötgöte .


Nintendo 8bit & Super Mario <3


/ Penu


091215 - .


Blir pulka-åkning i denna backe på lovet ! På natten med pannlampor !
Är sjukt taggad .


Men men nu ska vi inte drömma oss bort !
Tillbaka till verkligheten ; försov mig rejält idag . Först tänkte jag att jag skulle ta en buss så jag bara blev runt 20 min sen eftersom jag missade den jag egentligen tänkte ta meeeeeen då råkade jag somna om istället och vaknade runt 13-14 .. Klantarsel .

Men imorgon blir det julbord , bror följer med å vi ska äta tills vi dör . Eller iallafall tills magen blir såpass stor så man måste knäppa upp knapparna å trycka i sig liiiite till .

Kan ni tänka er , jag orkade äntligen trycka in minneskortet i datorn så nu ska jag lägga in bilder från fredagen då det blev liite för mycket av det goda .. Men det kommer i ett annat inlägg , snaaaart .


Jenny och Anna i Kista inne på Clas Ohlson , letar efter ett speciellt djur ;

Anna : Dom har typ alla djur här , tom en sköldpadda !
Jenny : HAHA , det där e typ en larv !


Sen att jag blev rädd för en liten brölande mini-ko-ficklampa har inte med saken att göra för Anna blev lika rädd för den HAHA !

Aja , nu ska jag koncentrera mig på å lägga in bilder från fredan !
Jag återkommer .

/ Penu



Bajs bajs mera bajs .

HEJ BLOGGEN .
Hahaha , det där kändes ju seriöst ...

Hur som helst , var till skolan idag eftersom jag är satsarN . Hade bara en lektion - religion .... Svenskad hade blivit ersatt av utrotningshotade arter och eftersom jag inte har den så slutade jag vid lunchen . Åkte hem , tog mina nycklar å sen mötte jag upp Anna på bussen . Åkte till Kista där Annapanna skulle leta julklappar , OCH OM vi hittade julklappar . Måste erkänna att vi är grymma ! Efter 3 ½ timmar åkte vi hem .

Hahahaha , Anna var duktig på å skilja på en larv och en sköldpadda dessutom !

Nej nu jäklar ska jag salivet rinna från munnen medans jag ligger i min sköna säng .
HÖRS .

/ Penu

091214 - Snö .

Det snöar ute å det är galet kallt men jag tänker inte köpa vinterskor för det . Hatar alla fula vinterkängor med pälsbollar å allt vad det är .

Ska ta 13:06 bussen med Anna , hon skulle till Kista å köpa julklappar . Nu ska jag passa på å ta en macka innan jag åker . Vi hörs senare .


Man vet inte vad man har förrns man förlorat det .

/ Penu


091213 - Film .

Kollar på film , Batman - The dark knight . Är en halvtimme kvar men min bror snackar i telefon med Sebbe och Davve så han pausade .

Hur som helst , var ute på krogen igår med , bror , Sara , Patric och Sebbe + Kim som vi mötte upp på krogen inne i Gamla stan . Vi hade bajsroligt ! Seriöst , kvällen går inte att beskriva med ord ! Hahaha ! Sara vet vad jag snackar om , sjukt galet !

Imorgon blir det skola ! Jag är taggad på att kunna göra någonting om dagarna men jag hade helst inte gått till skolan . Ett jobb hade varit fin fint ! Men man kan ju inte få allt i livet .

På fredag eller lördag hoppas jag på att vi kan dra ut igen , och då kanske torrisen Anna hänkar också . Vem vet liksom ! 
Justja , var på bio i fredags ! Såg 2012 , den var inte så bra som alla säger att den är .. Balla specialeffekter men mycket mer än så var det inte ..

Ska ner å fixa dricka nu , törstig och pissnödig . Vi hörs !

/ Penu

HEJ JAG GLÖMDE .

Vatten är min nya grej , likaså kissa ... hehe .


Imorgon ska jag försöka ta mig upp vid 8 , ska in till centrum å ta några " miljö-bilder " med kameran från skolan . Sen måste jag in till skolan å lämna den till Bea , Kax eller Elli .

Åååh jag vet inte varför jag skriver det här onödiga inlägget ..

SKARE VA SÅ SKARE VA .

Desperate Housewives snart ! Love it .
Nu är jag kissnödig , och min hals dödar mig . Mitt huvud ska vi inte ens börja snacka om .

/ Penu


JAHAPP , jag glömde rubriken så nu kommer inte detta inlägg in förrns nu .. Duktig jag är !
DH äger och jag ska ladda ner det 11e avsnittet nu . Kan inte sova annars . Deeed serious !

 


091208 - Kom å ta mig svinis .

Mötte Anna en snabbis inne i centrum igår , strosade runt å jag for till Apoteket för å köpa min dos Ipren . Sedan gick vi under tunneln för att ta oss till bussarna . Under tunneln kom det två smågrabbar varav en satt å gasade på sin moppe , trimmad förövrigt . Den lät förjävligt och jag kände hur mitt huvud pressades ihop , tillslut fick jag nog å vände mig om och skrek allt vad jag hade : HÅLL KÄFTEN FÖR I HELVETE ! . Förvånade blev dom nog , jag lät extremt arg . Jag var arg faktiskt , riktigt arg .

Jag blir lätt arg när jag är sjuk , eller låt oss säga att jag har otroligt kortare stubin då . 

Hur som helst , imorgon blir det nog skola oavsett hur jag mår .. Eller iallafall första lektionen , fick reda på att Elli , Bea å Kax skulle ha kameran jag har hemma så måste väl åka till skolan för å lämna över den . Kollade schemat precis , vi börjar 10:10 imorgon . Passar ju bra , sen blir det nog vårdcentralen för min del .

Har förresten börjat dricka ap mycket vatten , drack 4 liter igår . Helt galet , var kissnödig 24 / 7 typ . Men jag kan inte sluta dricka mitt underbara vatten . Från och med igår ska jag börja dricka mera vatten och mindre läsk , typ .....
Ska ner och försöka få i mig frukost , min hals är det som försöker sig på ett mordförsök idag . Blir väl vatten och Ipren , en macka om jag har tur också .

Vi hörs snälla , snygga , rara .



det här är jag , på toaletten . Och då kanske ni tänker ; ser hon ut sådär när hon bajsar ?
Å då svarar jag ; Jaa det kanske jag gör .

Nej hörrni , nu ska jag väcka bror .

/ Penu

091206 - Sjuka Penu .

Japp japp jag är sjuk . Kul ...........................

Å nej Sara jag är inte bakis , iallafall inte just nu .
Igår var jag riktigt jävla bakis , men idag är jag sjuk . Extremt ont i huvudet och  feber på det . Men får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon , det skulle vara bra .

Grattis till Sebbe , min andra bror också ! Den rackarn blir 21 idag !

Aja , kommer inte på nå mer å skriva just nu .
Vi får höras sen för mitt huvud pressas ihop .

/ Penu




<3


091203 - Hej hopp !

Hej hopp igår , eller aa för 46 minuter sen fyllde min bror 20 bast så grattis i efterskott blir det här !
ÄLSKAR DIG BROR , vet att du läser det här ! PUSS PÅRE !

Hur som helst , ( nu känner jag mig tvingar å lägga in en bild på han på min bdb också . hehehe så ska väl göra det sen ! )
Svar till LISSE : DET LÅTER SOM EN UTMÄRKT IDÉ !
Notera att jag svarade med caps-lock , hehe bara för dig raring !

Idag var jag faktiskt hemma , hade gaaalet ont i huvet i stort sett hela dagen men det har börjat lagt sig nu så ska orka mig upp till den livsviktiga fotolektionen imorgon kvart över 8 ! Efter det måste jag tyvärr skippa Viltvårdslektionen för att hinna med banken innan jag måste fara iväg å hämta mitt NINTENDO 8BITAR !!! Förresten , vet inte om jag nämnt detta men jag hittade ett annat för 600:- istället ! Fattar ni hur bra det är eller !? Samma grejer bara det att det bara var ett super mario med men vad gör det för 600 spänn liksom !

Aja , det är nog bäst att jag sover nu ska ju upp tidigt .
Hörs då .

/ Penu




091201 - Godmorgon .

Godmorgon allihopa !
Tisdag och första december idag , vilket innebär att det är Desperate Housewives !

Vaknade vid 7 å kunde verkligen inte somna om men jag känner rätt så pigg så det gör väl inget antar jag . Ska gå ner snart , ska bara klä på mig .
Vi hörs när jag kommer hem från skolan .

/ Penu

RSS 2.0