100228 - Inget sportlov denna vecka .

Men iallafall ..

Var i stan nästan hela dagen igår med Sara . Kollade runt lite å så .. Tänkte köpa ett par guldleggings på American Apparel eftersom det är lite opraktiskt med guldshorts vid den här årstiden .. Hur som helst så kollade jag på prislappen å tyckte att 149:- låter rimligt så jag ville slå till ! Men när vi kom fram till kassan sa hon : Ja det blir 419:- !
Snacka om chocktillstånd , så det blev inga leggings å jag ska dit en vacker dag å kolla om hon eller jag hade rätt ... Vem vill betala så mycket för ett par leggings ... ? Skamligt var det , å skamligt snygga var dom .

Meeen det får bli en färgglad klocka istället känner jag .. Har ju 692:- på kortet , heh . Men jag funderar på å klippa sönder mitt kort å sen beställa ett nytt om ett tag . Då kan jag inte slösa pengar , bra va ?! Tycker att det är skitsmart .

Justja , efter stan så var det meningen att jag å Sara skulle bli gratis sminkade av en bekant till Sara vid Fridhemsplan . Klockan 18 var det sagt men som Sara förutspådde så blev det liiiiite senare , alltså rättare sagt runt 20 . Hehe .
Men vi roade oss på perrongen i lite mer än 1h , drack / sprutade ( Sara iallafall .. ) cola å lyssna på musik .

Fick en schysst sminkning , dock väääldigt ovant då jag aldrig använder ögonskugga , rouge eller läppstift . Dock åkte läppstiftet bort när vi kom hem till Saras syrras lägenhet , kändes lite horigt men annars vare gr8 .

Mötte upp Anna å sen drog vi till Chaplin´s å ägde dansgolvet som vanligt .

Imorgon är det praktik med Hulda ! Alltså har inte vi vårat " sportlov " förrns v11 . Ganska skönt men ändå inte liksom . Får se vad jag hittar på då .

Upp tidigt imorrn då , så vi får höras imorgon antar jag !

GODNATT party people .

/ Penu


Irish coffee .


Japp , sitter här med en irish coffee i handen .
Jag tycker inte bara om fet mat , utan jag tycker om att supa också . Haha skämt åsido . Fyfan , nu blev jag skitnödig också . Livet är inte lätt mina vänner .

Ska dricka upp min irish , sen ska jag ner å lätta på trycket å sen ska jag duscha å testa en grej som ni får reda på efter jag har duschat ! Hehehe .
Känner på mig att jag kommer bli lite småpackad , blev lite mycket whisky . Men då somnar jag lätt ikväll , det är iallafall skönt .

Vi hörs sen då .

/ Penu


100226 - Mums !

Efter mitt lilla äventyr med Anna idag så svängde vi in på donken där jag köpte två vitlöksdipp som jag nu ska förtära till ett gäng underbara pommes .



SÅ JÄVLA GOTT .

Vi hörs sen nån gång .

/ Penu


Dokumentär !

Dokumentär på 4an för er som är intresserade .

Hej hopp !

/ Penu

100225 - Den är ganska liten men luktar som en stor . "

Jag får panik ! TPB funkar inte , och har inte funkat på jätte länge . Jag som skulle ladda ner lite skön 90-talsmusik .. SKET SIG JU . 

Hur som helst , vaknade halv 8 idag till min stora förvåning . Trodde att jag hade försovit mig men tji fick jag . Skulle inte gått upp förrns tidigast 8 , så det var ju bra å jag tänkte att ptjaa kan ju sova vidare en stund till .. MEN det resulterade i stora förseningar och kaos . Hehehe , stora förseningar iallafall ! 

Men men , allt löser sig ändå .. Eller hur ? Hoppas åtminstone det . Snackade med min kära Malin idag om studenten och allt som hör till .. Skoja inte vad jag blir nervös å glad på samma gång . Kommer kännas helt sjukt .. Helt plötsligt är man arbetslös å mer betydelselös i samhället än man var innan .. FYFAN säger jag bara .
Apropå det så måste jag söka jobb på Furuvik . Mocka bajs i sommar ! SER FRAM EMOT DET ... 
Haha fyfan vilket skämt . PACKA BAJS , som bögar gör . Ursäkta ordspråket , eller nej skit i det .

Jävlar va mycket skitsnack det blev .

Poppar Spice girls nu , liiiiiiten nostalgitripp asså !

Men nu något helt annat !
Tims " partay " som han föredrar å kalla det för ..? 6e mars , alltså inte nu på lördag utan nästa lördag .. Nååå , vad har vi å säga om det då ?
Först å främst kanske jag ska nämna temat ; .. Pimps å horor .... 
HEJ LIKSOM ..
För det första vill man inte klä sig som en hora om man inte är under sisådär 16 å tycker att livet leker som liten , blond och brunfärgad kissemiss .. 
För det andra
, vem vill betala sammanlagt 130 spänn för å gå på en hemmafest när man dessutom kan ha mycket roligare på krogen .. HELT GRATIS . 
För det tredje , vem pallar sitta på en BUSS i 2 TIMMAR ut till landet ...

Jag vet inte vad jag ska säga om detta , eller om jag ens ska komma .. Nåååågot negativ till det nu iallafall , speciellt eftersom min ekonomi har vissa bristningar och temat . Ibland undrar man varför vi inte kunde lekt kloster istället ? Antar att det inte ger samma njutningar som å se tjejer i kort kort å gud vet vad dom kan hitta på .. 
Hahahahaha ska inte fördjupa mig nå mer i det här !



Den här bilden lägger jag enbart upp för att jag inte kunde göra det i helgen när jag var i Gävle och för att fresta Hulda lite ... Eftersom vi var grymt sugna på såna här i skolan förut ! Hehehe .

Nej nu jäklar ska jag dra mig vidare .. Funderar på å fixa iordning på mitt rum , men är rädd för att det inte finns något att göra . Kanske lär stöka till lite .

HEJDÅ .

/ Penu




100224 - FyndarN .

Det blev inte leggingsen jag visade er på bilden utan det blev ett par helsvarta från Vero Moda som dessutom var 20kr billigare hehe . Alltså ett par helsvarta med fickor på rumpan , blir awesome !

Sen köpte jag ett armband och en berlock på Ur&Penn för sammanlagt 40spänn , så jäkla awesome det me .
Har faktiskt bild på det ...


Snacka om extremt små handleder .

Blev ganska snyggt om jag får säga det själv !
Men kanske tar bort ringen , vettefaan . Haha om jag inte vill ha den så kan jag ta bort så den är inget bekymmer direkt haha .

Men men ! Var i Solna som ni kanske fatta , eller iiiiinte . Men iallafall , följde med Anna till polisen för hon skulle hämta ut sitt legg .

 Fick hem min tidning jag beställde förut ! Helt gratis ! Vecko Revyn med Kenza , skit bra . Älskar gratis !

Apropå gratis !
Glöm inte att bli medlem här ;
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=17463
eller här ;
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=189921 

Vi hörs !

/ Penu


Dokumentär på 5an .

Brittisk dokumentär från 2008. Här möter vi två systerpar som båda lider av Harlequin Ichthyosis, en ovanlig genetisk hudsjukdom som kan döda dem. Tills alldeles nyligen var den enda kopplingen mellan Bowen-systrarna och Betts-systrarna deras erfarenhet av Harlequin Ichthyosis. Men bevis har hittats som visar att deras familjer kan ha gemensamma förfäder och det ger hopp inför framtiden.....


Text från www.kolla.tv .


Dokumentären slutar kl 23 .
Ska kolla på den och sen ska jag nog lägga mig .
Vi hörs imorgon .

/ Penu


www.dunken.se

www.dunken.se






 




Hehehe , nu har ni nåt å roa er åt medans jag duschar .
TJAHEJ .

/ Penu

Sådärja .

Nu har jag gått från Drottningholm hem till huset . Tog ungefär 1h 15min . Så jäkla skönt men fyfaan va kallt det var om fingrarna , kunde knappt byta låt på mp3n . Haha .

Hur som helst , verkar som om jag slipper laga mat för Kristina har börjat med nå dillkött .. Skönt det med , ska ta en duscha snart tror jag eller så ska jag lägga mig under täcket å värma mig lite .

Kom på när jag var ute å gick att jag skulle tagit med mig kameran från skolan å fotat miljön lite eftersom det är en uppgift vi fick förut ..

MEN MEN !
Vi hörs sen .

/ Penu


Ut ut ut .

Har nästan nyss vaknat , håller på å laddar mp3n med musik å sen ska jag ut å gå . Fint väder och dessutom har jag inte tränat på ett tag så det blir bra .

Ska ner å äta frukost nu sen ska jag kolla när bussen går å åka till Tappström å därifrån ska jag gå till Brommaplan , ungefär 1mil . Så jäkla skönt .
Kanske kan övertala min bror till ett träningspass ikväll också , men måste laga mat så får se hur det blir med det .

Nu ska jag ner !

Vi hörs sen .

/ Penu

100223 - Svårt å sova .

Har sjukt svårt för å somna , men känner att jag är på väg att somna snart iallafall haha . Kanske slipper skolan imorgon om jag har tur , är ju typ ingen som kommer fram till skolan pga inställda tåg osv osv .

Men får se imorgon .

Kanske ska fortsätta kolla på Australia .. ? Har inte hunnit sett hela filmen än , var jävligt seg å konstig .. Men kan inte sluta kolla om jag redan sett halva .

Vi hörs sen hörrni .

/ Penu

Leggingsbehov .

Måste köpa ett par nya leggings ... Mina svarta är det hål i lite överallt hehe .

Har spanat runt lite å hittade detta ;


Från Cubus för 179:- , inte alls dumma enligt mig .. Plus att dom kanske håller bättre än mjukisleggingsarna från gina tricot för 99spänn ..

Det blir nog dom .. Fick 250:- av mamma .

aja , hörs sen .

/ Penu


100222 - Goooodmorgon .

Som ni säkert förstår när jag skriver såhär " tidigt " så blev det ingen skola idag .

Var ju meningen att jag , Kax å Mia skulle träffas i skolan å fixa med vårat projektarbete men Mia blev sjuk .

Ganska skönt faktiskt , för då slapp jag åka till skolan imorse hehe . Men samtidigt så måste vi börja med projektet snart ..

Ligger i sängen å kollar på Xena haha . Ska gå ner snart och äta frukost .


JUSTE , måste bara säga en sak ;
Igår när vi satt å åt så sa Kristina att Erik skulle vara hemma eftersom han hade ont i halsen och jag var ledig så jag skulle vara hemma med honom enligt henne .
Men hennes plan gick inte som planerat när jag sa att jag skulle till skolan då .
Hon kan inte räkna med att jag ska vara hemma med Erik bara för att jag brukar vara ledig på måndagar . Om jag inte hade åkt till skolan så kanske jag hade hittat på nå annat . Hennes barn är inte mina bekymmer , utan det är hennes bekymmer .

Men men , slutade med att min pappa stannade hemma eftersom Kristina hade nå " viktig " sångsamling i skolan ...

Innan jag går ska jag visa er lite nya prylar från www.roligaprylar.se



Det här är faktiskt en papperskorg .. Lite fräsigt .


8bitars dosan med minttabletter sålde dom på Game förut .

Godis och tuggummin , fan va sugen jag blev på godis nu .

Hur som helst ! Det är as fint väder ute ! GR8 .

Men vi hörs senare .


/ Penu


100221 - Wolfman vs Chewbacca ?

Jaaa !
Den har fan varit dryg i två dagar nu , därav den dåliga uppdateringen .

Hur som helst , nu funkar den någorlunda iallafall . Var på bio igår med Irre , såg Wolfman . Haha , vet inte om den var bra eller inte men blev lite kär i wolfman eftersom han var lik Chewbacca . Heheh .





Dom kanske är släkt ?

Nåja , är inne på www.roligaprylar.se å kikar lite . Ska beställa därifrån sen , hehe . Vad jag ska beställa får ni inte veta än . Ha ha .

Ska kolla på film med bror nu , Where the wild things are tror jag den heter .
Vi hörs .

/ Penu

Ut !



Nu ska jag , Bella å Melvin dra ut , snygg min jag fick till såg jag nu !

Vi hörs .

/ Penu

100220 - Godmorgon !

Hej hallå tjena tjenixen tja tjabba hejsan !

Sitter här i köket , ptja ungefär exakt såhär :


Lyssnar på Fools Garden - Lemon tree å käkar limousiner ! Ahlgrens bilar(s) nya påhitt dvs . Smakar inte riktigt som dom små klassikerna men det slinker ju ner ändå hehe .

Nu kommer ni bli förvånade , jag gick faktiskt upp runt halv 11 . Kunde inte sova mer , jag sover ju i
vardagsrummet på två madrasser . Inte extremt skönt men det duger det med . Var ute med hundarna igår , eftersom mamma har opererat tån . Fick hämta Bella hos Linda innan vi åkte hem bara .

Nu är det Kenny Loggins - Footloose hehe .

Men men ! Idag ska jag nog bara vara hemma å hjälpa mamma med hundarna , var ju tänkt att jag skulle på nå födelsedagsgrej men jag orkar inte osv osv . Lika bra det , hade nog bara varit en kaxig sthlmare ändå . Så ingen hade nog tyckt om mig , men det är ju skit samma haha !

Men men ! Ska snart ut med hundarna sen ska jag kolla på Australia ! Laddade ner den igår tror ja det var , nån som vet om den är bra förresten ?

HÖÖÖÖrs .

/ Penu


100219 - Gävle .

Tjenixen bloggläsare .

Är i Gävle just nu , kom hit runt 18 tror ja de va .
Slapp dag i skolan och kan ni gissa !?

Jag å Thilda fick praktikplats på Vinsta zoo ( Arken ) !!!! Gissa om vi blev galet nöjda ! För det första behöver vi bara jobba från 10 till 15 ( -16 ) , i Bromma hade vi jobbat från 10 till 18 !
Tur att vi fick där i Vinsta !


Aja , nu ska jag ut med hundarna på kvällsprommis . Mor har ju opererat tån så hon har lite svårt att gå , det är typ därför jag är här i helgen .

Vi hörs , sorry för det sena inlägget . hehe

/ Penu

Mina nya lurar !

Tyvärr orkar jag inte fixa färg på min cam , men dom är iallafall ceris / rosa .




Älskar dom , bra ljud dessutom !

Hur som helst ! Har precis duschat , jävligt skönt . Måste även påpeka att 3 i en duschen som Kristina fick av mig i julklapp ( bl.a. ) var otroligt bra ! Lukta gott å fick mitt hår att bli sjukt lent !
Toppen toppen helt enkelt ! LDB nånting var det ..

Nu ska jag lägga mig i sängen eller gå ner å ta en macka , eller varför inte gå ner å ta en macka och sen lägga mig i sängen ! Hehehe !
Ska smörja in händerna nu , börjar bli torr ... Har slarvat lite med insmörjningen ! haha

Vi hörs , men blir nog imorgon skulle jag tro !

/ Penu

100218 - En bra dag !

Idag var det faktiskt en bra dag !
Anna kom hit på morgonen , bra som fan ! Gjorde så jag gick upp , det var ju gr8 liksom !

Kommer inte ihåg vad vi hade för lektion men sen var det lunch å då fick vi faktiskt en semla ! Var dock världens minsta semlor men dom var extremt goda ! Efter lunchen hade vi prov i Islam , gick faktiskt hyfsat bra så får minst G iallafall .. ! Sen skippade jag å Thilda mikrobiologin eftersom vi skulle fixa egen praktik på Bromma zoomarknad .
Så vi tog helt enkelt bussen dit , där mötte vi även Theo från B-klassen och KIM hahahahaha ! Ni vet han som jag  å Thilda praktiserade med i Furuvik ( om inte så kan ni kolla arkivet ;) ) .
Stod å drygade lite med honom där å sen gick vi runt å kollade . " Tyvärr " så var det fullt typ alla veckor bortsett från loven , var väl kanske tur med tanke på att Theo ändå inte rekommenderade att vara där . 

Juste !


Har fått hem mitt efterlängtade paket också ! Visar en till bild sen .

Imorgon börjar vi rätt sent , typ vid 10 igen . Sjukt skönt ! Efter mikrobiologin ska jag å Thilda till Vinsta zoo å söka praktik , om vi inte får nåt där så ska vi ringa runt lite . Förhoppningsvis har vi hunnit skaffa en praktikplats imorgon !

Blir nog inte av att vi drar ut imorgon . På Chaplin´s skulle Bobby ( från mammas pojkar ) å några Paradise Hotel deltagare hänga ... Kommer vara galet mycket folk helt enkelt , vettefan om jag pallar det . Kan va skönt å bara vara hemma också . Känner typ för det , men får väl se vad som händer imorgon helt enkelt .

Vi hörs om ett tag .

/ Penu

Lurar , ja tack .

Städat klart nu , eller aa blev klar för ett tag sen har bara inte skrivit det här ... daaaaah .

Hur som helst !
Min pappa var snäll å köpte vitaminer åt mig idag , eller mja låt oss säga att jag tvingade honom lite . Ska bli nyttig , haha nejmen skämt åsido så kan jag inte tugga på grönsaker utan å spy så måste ha nån slags " ersättning " . Nu vet ni det också . Har inte kunnat ätit normalt sen jag gick i 6års . Meeen så kan det gå !

Tror mina lurar kommer imorgon! Liiite jag har väntat !

Ska kolla om det finns nå bra på tv nu . Vi hööörs !



Jag vill ha sköna kvällar & cruising .

/ Penu

100217 - Att städa är som terapi för mig .

Ja ni hörde det .
Att städa är som terapi för mig . Det finns inget bättre än att dra fram dammsugaren eller börja dammtorka när man är stressad eller bara vill slappna av . Har precis tagit hand om disken också , det kan också va skönt bara det sköts på mitt sätt . Inge kladd å inga matrester . 

Men men !
Idag har det varit en sån där onödig dag som jag egentligen tänkte skippa men vi hade ju trots allt Foderlära imorse å kände mig tvungen å gå på det ändå eftersom det är ganska viktigt . Sen skulle vi haft religion ( efter lunchen dvs ) men det blev inte av utan istället fick vi sluta 30min tidigare från Owes lektion så vi skulle hinna äta lunch sen bar det av till Tensta gymnasium .
Inte riktigt mitt place to be om vi säger så . Liknande ett zoo faktiskt , alla skrek å greja . Inte nog med det så var det blått ljus inne på toaletterna å tydligen var det för att man inte skulle se sina blodkärl ( enligt Emilie .. ) och sen hade dom byggt galler vid trapporna så att ingen skulle hoppa ner . Haha rena rama dårhuset .

Men men , ska dammtorka lite nu ! Ett tips är att blanda lite sköljmedel med vatten så håller sig dammet borta längre ! Det ni !

/ Penu

100216 - Fettisdagen .

Hur mår ni era feta jävlar , hoppas ni inte käkat för mycket semlor nu .

Skola idag , trots att jag var aptrött imorse ! Men ska verkligen börja satsa nu , funderar på å bli ekonom eller nåt sånt . Kanske nå höjdare på banken , det vore ju rätt nice . Har hört att dom får stora bonusar , hehehehe . Men jag vet inte riktigt , är duktig på å slösa pengar så det vore nog inte så bra trots allt haha . Annars kanske jag ska öppna eget företag , men jag vettefan vad jag ska syssla med då . Vore ju flaschigt å bara kunna säga Jenny AB liksom . Haha .

Men men ! Nog om det . Som sagt var så kom gick jag upp till skolan , hade sällskapsdjur första lektionen . Fick en otrooligt tråkig uppgift som ska lämnas in dessutom . Nå jävla etik å moral frågor som hade med djur å göra ..
Sen skulle vi haft djursjukvård och det var egentligen därför jag kom till skolan , fast hade glömt bort att vi hade den lektionen just idag men det kändes rätt imorse . Den var inställd så då vare bara Viltvård kvar som slutade 10 i 12 . Under håltimmen satt vissa å käka semlor å kollade på Nemo , jävligt soft egentligen . Gillar klassen ibland , den är så jävla annorlunda och klockren .

Kul att msn är störd i huvet ! Nu försvann mitt kvällsliv , haha .

Aja , kan väl passa på å göra nå vettigt . Typ dammsuga lite , det är alltid trevligt . Dansa lite till Bruce Springsteen också , yeah .

/ Penu

Samla poäng !

Hej hopp bloggen !

Har varit inne i stan , mötte upp Håkis å hans polare å Annapanna . Sen åkte vi hem , blev bara en snabbis .
Innan det har jag vart å handlat med bror å lite sånt , städat lite också . Härlig dag .

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=17463

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=189921 
Bli medlem ni också , skit bra sidor .

Hur som helst ! Ska lägga mig i sängen snart , är galet trött å har fortfarande lite ont i huvet . Men men , man är ju chaaampion så man drar ju till skolan imorgon ändå .  Apropå det så måste jag kolla när vi börjar !

Vi hörs sen !

/ Penu

100215 - .


3 år sen .


Var tvungen å ladda upp nå bilder bara , kände för´t helt enkelt . Vi hörs imorgon / idag / senare ..  

/ Penu

100214 - Alla hjärtans bajsdag .

Tjenare bloggen .
Idag är det en sån där påhittad dag precis som halloween , bara det att alla hjärtans dag är lite mysigare antar jag .
Ingen vidare viktig dag för mig men sånt é livet , förhoppningsvis rear dom ut hjärtegodiset sen så man kan glädjas åt det iallafall . Haha , bitterfittan nr1 .

Hur som helst , blev en tripp till Tegel med Sara , hennes syrra Malin och några av hennes kompisar . Baaaajs trevligt helt enkelt , snackade , drack öl å dansa hela natten . Bjöds på drinkar och hundringar hit å dit , haha frugan vet vad jag snackar om !
Från å med nu ska det bli mer Tegel hahaha , guldbrudarna på Tegel skare bli .
Sen blev det sjuuuukt god frukost hos Saras mor på morgonen , färskt bröd , skinka , Brämhults lime/jordgubbsjuice aa you name it asså . Det tackar vi för .


Har kollat på I en annan del av Köping med min bror å så , annars har det inte hänt så mycket . Men men , vi hörs imorgon igen för nu har jag inge mer vettigt å säga .


Bjuder på en 4 år gammal bild .

/ Penu


100212 - Dokumentär !

Nu börjar det en dokumentär på 2an som jag måste kolla på .

Handlar om folk som lever på andras sopor , nå slags " containerdykare " .

Blev ingen skola idag , försov mig å vaknade med världens huvudvärk . Hoppas jag blir bättre tills imorgon .



Vi hörs vaaaaaaaaaa .

/ Penu


100211 - Gratis !

Hej hopp allihopa .

Har precis blivit medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=189921 sidan fungerar precis som den andra gratissidan : http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=17463 . Bli medlem ni också !

På gratisklader behöver man inte lika mycket poäng för att kunna få ett presentkort utan här gäller :
400 poäng = 150kr
600 poäng = 250kr
presentkorten gäller på H&M , JC , Jysk , Nelly , Stadium eller Twilfit .

Toppen tycker jag !

Ska ner å duscha nu så jag slipper göra det på morgonen , ni vet nog hur mycket jag hatar att gå upp tidigt ..
Kanske bloggar lite mer sen .

Hörs !



/ Penu

www.roligaprylar.se




Haha en shit box kanske man ska ha på Viltvårdsveckan , slipper man gräva en grop i marken .

Förresten ! Alla grejerna är från www.roligaprylar.se , typ min nya favoritsida .

Nu ska jag höra med bror om han ska äta , sen blir det väl en macka , ett toabesök och sen lite umgänge med tandborsten .

HÖRS IMORGON .

/ Penu


OCH ett par nya hörlurar ..




MMMMMM älskar´t .
Vettefaan vilka jag ska ha bara .

GAH , vill ha pengar NU NU NU . Pallar faan inte vänta i fan över 2 veckor till .. Jävla bajsbidrag som är alldeles för lågt dessutom .

Tjahej .

/ Penu

100210 - Grattis gamling !

Yeeeah , försov mig imorse . Bror kom in å väckte mig typ kvart över 9 , då jag egentligen skulle suttit på bussen hehehe .
Just då tänkte jag att NÄÄÄÄE , faan va skönt å sova vidare .. Å det gjorde jag ett tag , tills Anna smsade och sa att hon också var sen .
Slutade med att vi skulle ta samma buss men den åkte förbi mig så jag fick ta en senare buss men kom till slut till skolan iallafall .
Grym var jag !

Men men , frugan fyller år idag . Så grattis till det , ett år närmare pensionen !

Hur som helst !
Ska lägga upp mina behov jag har när jag får studiebidraget ..

MMMMM EN KLOCKA TACK .


En ring , men med mitt namn såklart .



Päääärplatto ffs ! Ska g33ka sönder !

Men men ! Nu ska jag lägga mig å kolla på tv eller nåt ..
Förresten , Kristina bakar semlor . mmmmm ! Fast är inte alltför förtjust i mandelmassan , höhö .

Vi hörrrrrrs .

Å juste , tack min fååkel för att du uppskattade mitt bajs-inlägg .

/ Penu




100209 - Bajsnödig .

Sitter på mitt rum just nu , jag å bror har redan ätit . Vi lagade våran egen mat idag i form av nuggets , fullkornsris och currysås . Reeeedigt gott må jag säga .
Kristina kokade ihop potatis å falukorv i ugn ( som hon skurit i skivor å hällt ketchup över ) , INGEN favorit jag å bror får bestämma ..

Tror jag ska lägga mig i sängen nu å bara ligga här tills jag somnar , är faktiskt trött och dessutom fryser jag .
Kan inte bli bättre än å lägga sig i världens skönaste säng i världens bästa rum tillsammans med tvn å ps3an . Måste städa också .. Gör det imorgon , är för trött å fryser för mycket just nu .

Justja !
Idag kom Malin å hennes linje ( barn & fritid , 3orna ) till Sthlm . Dom skulle till Kulturhuset å sen på teater .
Åkte in å mötte henne efter att jag slutat , sen for vi runt lite inne i stan . Hon skulle försöka hitta en studentklänning och jag tror faktiskt att hon gjorde det . Den sista klänningen ( haha som också var den enda .. ) hon testade var riktigt fin å t.o.m. jag funderar på å köpa en likadan om jag inte hittar nån annan . Så det kan gå hörrni !

Är riktigt sugen på ha Sagan om ringen maraton en kväll , haha eller aa kväll å kväll dom är ju typ 2-3h långa .. Men det bli bra .

Nu ska jag släcka min taklampa , sätta på tvn ( höhö ) å sen krypa ner under täcket !
Vi hörs .
FÖRRESTEN , vill bara påpeka att jag var sjuuuukt satsig i skolan idag . Antecknade å skrev uppgifter å greja , hoppas jag fortsätter så . Viiiilket jag inte tror men aa !

NU SKA JAG BAJSA , snart iallafall .. Så fort småkidsen gått å lagt sig , jag har svårt för å bajsa när andra hör eller om jag blir störd . Men kan skita inför mina kompisar . Hahaha jag är bra skum .

TJAHEJ !

/ Penu


Outsiders .. ?

Jaa vad ska man tro om det där med el-allergiker egentligen .. ?
Är det ett sätt att få uppmärksamhet eller kan man verkligen vara allergisk mot el ?


Idag har jag bara duschat , åkt in till centrum å sen mötte jag upp min bror vid Lidl efter att jag å Anna hade varit där . Åkte in till centrum igen , han hämtade ut sin medicin å jag hosta upp pengar för en gångs skull . 
Så kan det gå .

Fick även ett påminnelse - sms från Kax om att jag hade glömt å betala in till studentflaket . Min pappa glömde ju lämna pengar åt mig i fredags som jag kunde ta med till skolan så jag fick ringa honom idag å påminna honom igen .

Ska kolla på tv nu , men blir nog Familjen annorlunda istället . På så vis slipper jag fundera mer på om man verkligen kan vara elallergiker haha .

Vi hörs .

/ Penu

100208 - Mammor .

Ligger i sängen å har datorn på magen å när jag knappar på tangenterna så trycker det på kissblåsan vilket gör att jag blir kissnödig men jag orkar verkligen inte gå ner för å lätta på trycket så ska försöka hålla mig .. Haha

Vill be om ursäkt för att jag varit så eeeeextremt tråkig här på bloggen , inte riktigt min grej å va tråkig men sån é livet ibland .

Vill bara klaga lite om det jag inte fick ut igår ( för några timmar sen ... hah ) .

Jo nu ska jag berätta om min natt :
Kl 3 börjar Erik ( 7år ) skrika MAMMA , MAMMA , MAAAAAMMAAAA ?! i sin säng ( okej , han spydde . men so what ? ) ... Och ni kanske tänker ; Men vadå han är ju liten .. ?!
MEN HALLÅ !?!?!? Mina barn ska faan inte få göra nå sånt om det bor nå andra i huset som faktiskt försöker sova ! När man är sådär " stor " tycker jag att man ska kunna GÅ NER å knacka på å lugnt å sansat kunna väcka sin mor å säga att han spytt .. ? ÄR DET VERKLIGEN FÖR MYCKET ATT BEGÄRA ?
- Nej det tycker jag verkligen inte !

När jag å min bror var små gick vi alltid till mamma om det var nåt som var fel , för det var så ( perfekt , hehe ) vi blev uppfostrade å jag måste tillägga att min mamma är världens bästa trots att jag får hybris på att hon är så överbeskyddande . Men det är hennes grej å hon är mamma , jag kommer nog också vara sån men kanske inte lika extrem bara ( okej nu låter det som om min mamma har en GPS sändare på mig å min bror men NEJ det har hon verkligen inte , haha ) . Eller iochförsig , jag vet inte hur överbeskyddande jag kommer vara ..

Allt jag kan säga är att jag definitivt kommer vara en bättre mamma än Kristina .
Hennes barn växer upp med tvn och datorn istället för leksaker , å NEJ man kan inte skylla på att vi lever i en mer moderniserad värld . SJÄLVKLART gör vi det MEN det finns ju fortfarande leksaker , eller hur . ?
Jag skulle aldrig nånsin låta mina barn kolla på tv eller sitta vid datorn hela dagen , vad är det för jävla liv egentligen !?

Dessutom är Erik satans unge . Vilken normal 7-åring försöker stjäla 500spänn från sin egen mor ?! Hur jävla sjukt är inte det !
Och sen att Kristina tycker att förbjuda honom från å ha pengar tills han fyllt år ( i mars ) är ett bra straff ?!
TA IFRÅN HAN DET ENDA HAN ÄLSKAR ISTÄLLET , tvn och datorn så vipps så känns plötsligt det straffet liiiiite bättre !
UNGAR SKA STRAFFAS HÅRT SÅ DOM INSER ATT DET VERKLIGEN VAR FEL !
Det var ju inte första gången han försökt stjäla pengar .


En annan grej jag vill påpeka är att Kristina t.o.m. tar tvn före sina egna barn , kanske därför dom är så besatta av dumburken .. ?
Hon har dessutom fällt kommentarer som ( tex när Erik å Magnus bråkat ) :
- Ska jag ta det lätta sättet ( hon menade att skrika från trappan åt dom ) eller gå upp å va en mamma ?

HALLÅÅ !? Det är väl självklart att man ska gå upp å säga åt dom å samtidigt få reda på vad som utlöste allt !

Blir så jääävla förbannad ibland , jag har mer vett i huvet än vad hon har ..

Nu har jag fått avreagera mig lite , känns jääävligt bra !

Usch , måste nog gå ner å kissa ändå .. Fast jag inte orkar , haha !
Sen måste jag sova , ska ju väcka bror vid 7 !

Försökte ladda upp en bild som gör inlägget " lite roligare " , eller vad säger ni .. ?
LOL

VI HÖRS ELLER NÅT .


/ Penu




I don’t care if they don’t match
Or one’s bigger than the other
You can show me one
And I’ll imagine the other
Even if you’re really old
There’s nothing wrong
Don’t be sad, your boobs ain’t bad
They’re just a little long


Middag & världens bästa söndag .

Jag å bror har lagat mat , pannkakor å hamburgare .. Hahaha , lite udda men det funkar ju det me .

( Hade en bild på det men både bloggen fuckar och mobilen så den får vänta .. )

Väntar på att I en annan del av Köping ska börja som gör en söndag till den perfekta söndan . Looove it .

Slapp i sängen nu , precis som jag gjort hela helgen .. lol

/ Penu


100207 - Engeltofta .

Ligger i sängen å kollar på tv , finns absolut ingenting att göra .

Kollade precis på " Såld på hus " på tv4plus , där var huset på Engeltofta med ( alla som bor i Gävle vet nog vad det är för hus , och dom flesta har nog badat där .. ) . Det som var spännande var att trots att huset var på sammanlagt lite över 1000kvm och med en tomt på lite mer än 22000 kvm så såldes det för endast 9milj trots att det fanns bud på 20milj .
Köparen ansågs ha planer och ambitioner som dom andra inte hade .

http://www.hemmakanalen.se/1.1483424/2010/02/02/sa_hogt_blev_toppbudet_pa_engeltofta 
Läs mer om ni vill .

Just nu är det ett program om adoptioner på tv , haha .. Ska kolla på det eftersom jag ändå inte har nå bättre för mig , bror kommer nog hem snart . Han har jobbat idag .

Tror han kom nu faktiskt .. Hah .

Men men , pappa åkte idag . Han ska till Norge igen å kommer hem tidigast på torsdag , vet inte om det är skönt eller inte .

/ Penu


GratisSkor !

Gör som Malin å bli medlem här : http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=17463 
;D


Förresten , vad sägs om filmkväll eller någe ?

/ Penu


100206 - Jaarå .

Jag är lika uttråkad idag som jag var igår , fan vad det suger å inte ha nåt å göra . Vill hitta på nåt , kanske drar till Gävle ändå .. ?

Gaaaaaaah , blir galen snart .


Aja , gick upp för snart 1h sen . Har ätit frallor å spelat The Simpsons .
Ska fortsätta spela lite , vi hörs senare .

/ Penu

HAHA EPIC !

Gissa vem som precis kom ner å sa :
Om jag kopplar in ps3an , ska vi spela då ?

HAHAHA , jag älskar när min bror läser mina tankar !


ALIEN VS PREDATOR NU !

/ Penu


100205 - UTTRÅKAD .

Är så jävla uttråkad , tror jag smälter bort snart .
Vill göra nå spontant , åka till gävle , dra ut på krogen , äta på donken , ja you name it liksom ..

Men får jag mitt bankomatkort imorgon så blir det Gävle å krogen , pallar inte sitta här haha . Plus att frugan är så jävla torr , " Hejjagärgammal " liksom . Men men , hon är ju snart 19 ..
Kanske dags att byta upp sig .

Nu ska jag lägga mig i min säng å hoppas på att bror kommer ner å kopplar in ps3an på mitt rum så vi kan spela AVP . Hahahha , för jag orkar inte själv .

HEJ HOPP

/ Penu


GratisSkor .

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=17463

Bli medlem på denna sida å samla poäng å få gratis skor !

Ett litet tack till frugan som tipsade , jäätte litet .

/ Penu


Världens bästa program .

Hej hopp igen ,
ville bara berätta om dagen .
Schoool , dock lite senare än planerat så " missade " fotolektionen men det var mest för att jag skulle vara snäll å stanna hemma tills sotarn kom meeeen min pappa var tydligen hemma så jag hade sluppit det om han hade sagt nåt ... Men han kom aldrig ändå , pappa åkte till jobbet runt 9 å dom skulle vara här mellan 8-10 och bror var uppe sen pappa åkte å dom kom aldrig helt enkelt .
Jävla fittig stil .

Men men , hann iallafall till sällskapsdjur . Vi har äntligen fått en ny lärare , har inte haft det på minst 3 veckor .. Skönt men man vill ju ha ett betyg i det också , även fast jag suger i allt annat men snacka kan man göra ändå .
 
PÅ TAL OM SNACKA . Skoja inte vad jag å Lisse gjorde bort oss när vi lät 2 flörtigt snygga karlar med humor övertala oss om ett abonnemang på 24 månader i måndags .. LYCKAT ! 
Hahaha ! Det var det jag mena med å lyssna med fittan .. Det lät så jääkla bra allt å det var liksom toppen !  

Ska ner å duscha snart , har kollat på Antikrundan som förövrigt är världens bästa progam .
Älskar det verkligen . Var antikmagasinet efter antikrundan på kunskapskanalen men jag måste verkligen duscha och komma i säng , tyvärr .

Aja , imorgon börjar vi 10:30 . Sköööönt ! Har dock prov i mikrobiologi .. Kan verkligen inte nånting , har inte pluggat heller . Pallar faan inte med sånt .


Men jag kommer ju bara glida igenom livet , som Hulda å frugan sa . Hahaha , det tror jag dock inte ..

NU = DUSCHEN .

Förresten , har nämn detta på bdb men inte här tror jag ..
Lillasyster spelar på Olles ( i Gävle ) imorgon , hyfsat sugen .
FÅR SE VAD JAG GÖR . Kanske lyckas dra med mig kvinnan ut till Chaplin´s om inte annat , det måste upplevas .

/ Penu

100204 - Notis till mig själv .

SLUTA LYSSNA MED FITTAN .

/ Penu

100203 - epic fail .

Vissa vet redan att jag inte var i skolan idag , men för er som inte vet så kan jag ju bara säga att jag inte vaknade av min klocka . Säääääääääällan . Är ganska less på det me .

Men men , imorgon ska jag till skolan . Sotarn kommer också , så måste vara uppe kl 8 ( dom kommer nån gång mellan 8 o 10 ) . Så jag kommer till sällskapsdjur som börjar 10:05 ..

Men har fått lite gjort idag ändå , har skottat garagetaket med pappa . Har en jävla träningsvärk i armarna nu , det är liksom 70 kvm tak som ska skottas å det var ju inte liiite snö heller haha .

Juste , anledningen till att jag var så sur igår var för att Kristina tyckte att jag är tjock å frågade om jag var gravid .. Så jäkla onödigt .

Nu börjar Supersize me på 4an igen , vi hörs .

/ Penu

100202 - fu .

Blir sååå jävla less ibland , har ni säkert redan hört men jag säger det igen . 

Förut blev jag förvånad över vad du kunde säga , nu vet jag bara att du är lika rutten rätt igenom .

FYFAN va jag hatar dig .


Orkar inte skriva nå mer nu , är så jävla arg .
Vi hörs kära vänner .

/ Penu


Åker imorgon istället ..

Japp ni läste rätt , jag åker " hem " imorgon istället . Vi har ändå ingen sällskapsdjurslektion så att´eee .

Har inge mer att säga så det blir väl ett ;

GODNATT nu så hörs vi imorgon helt enkelt .

/ Penu

Åker nu !



Denna snyggingen ska åka å möta Malin nu vid bhp som hon sa . Hahaha , vilket tydligen står för BUSSHÅLLPLATS . Fattade inte det , meeeen ni vet Gävleborna . Dom är som dom är , men jag gillar´t !

VI HÖRS .

/ Penu

100201 - Februari .

Jahapp då är det dags för februari , liiiite närmare sommaren iallafall .

Vaknade vid kl 11 , skönt . Gick faktiskt å la mig vid halv 23 igår .

Sitter här i soffan med Bella å Melvin .

Melli


Å en Bella


Kanske ska åka in till Malins skola ett tag , men nu måste jag klä på mig isåfall .

Vi hörs senare .

/ Penu

RSS 2.0