090331

Gick upp i rimlig tid idag , 11:20 . Riktigt nöjd med det faktiskt .

Just nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik , det är något jag brukar göra väldigt ofta . Just nu kommer Iron Maiden från högtalarna . Gött mos helt enkelt .


Idag var jag in till centrum en snabbis igen , skulle ju fixa ett par leggings åt Sara idag . Tyvärr hade dom inte gröna kvar , men marinblå dög lika bra som tur var .
Köpte ett par nya shorts igen också , plus mössa & vantar samt ett par marinblå leggings åt mig själv också .
Känns bra att man lagt ner 250 spänn på kläder som egentligen hade kostat mig 999:- . Det är toppen ! Och du kan kalla mig för fyndarn !

Kanske måste åka till Gävle i helgen , mamma ville att jag skulle ta hand om Melvin & Bella medans hon jobbar .
Får se om jag pallar åka dit , men jag tror nog det blir så .

Imorgon är det nationella - prov i svenska . Hatar det , men men vad står man inte ut med för skolans skull . pfffffft .

Tv-kväll idag , och jag har laddat med en Cola zero .

Först " måste " man ju se vem Linda Rosing väljer ... Om det nu blir någon , hon verkade tycka att Micke från Big Brother tiden var den rätta men jag menar efter ett tag instängd i ett hus utan något i stort sett så blir man ju desperat . Det förstår väl alla . Och Linda Rosing anses nog inte vara den smartaste " blondinen " i Sverige .
Men alla gör vi misstag .

Sedan är det det efterlängtade Desperate Housewives som jag dessvärre missade förra veckan !
Shame on me .


Ett litet tillägg bara , den nya IPRED-lagen börjar imorrn . Fyfan säger jag bara .
Nej nu jäklar ska jag dansa med dammsugarn ett tag .
Vi höres .
/ Penu

HEMMA !

Jag ber om ursäkt för det förra inlägget , eller det gör jag egentligen inte men det låter bättre om man skriver så .

Hur som helst , anledningen till det hastigt korta inlägget var att min far kom precis in genom dörren till vårat hotellrum och sa att vi hade 5 min på oss att packa ihop och sedan checka ut .
" Sparade & publicerade " det lilla jag hade skrivit för att sedan stänga av datorn och packa ihop alla viktiga sladdar osv .

Jag och far handlade lite i Tyskland ( Puttgarden ) , vid färjan för er som vet .
Två backar cider , 12 backar öl , typ 10 liter sprit samt 4 lådor vin plus en massa godis också .
Riktigt gött , och jag kommer få en betald och klar fylla ett tag framöver .
Nejmen vad säger jag egentligen .... Usch så får man inte göra !  :)
Hehehe .

Anyway ...
Kom hem till kära Ekerö igårkväll , runt 22 tiden . Härligt , då var det bara att ta en snabbdusch , bädda om i sängen och sedan umgås lite med bror .

Idag var vi in till Ekerö centrum och shoppade loss lite , kan tänka mig att ni inte tror att det finns så mycket affärer här och det kan jag hålla med om men det lilla som finns håller upp till standarn iallafall .
Köpte två par shorts , två par leggings och en oversize - tshirt . Allt detta för 125 :- . Ett jävla kap enligt mig !

Imorgon ska jag in i igen och köpa ett par leggings åt Sara . Vi är leggings-tjejooorna .

Stefan ringde för ett tag sen och då passade jag på att fråga ( åt min bror ) om vi kunde få låna hans stroboskop och lampor och grejer eftersom han är dj så har han ju en massa sånt . Och självklart gick det bra , snäll som han är .
Juste , fest på Ekerö hemma hos mig . Smsa om ni vill / kan komma , annars kan ni skita i det .

Min och min brors sms - konversation :

Bror : Snacka med chifen :p

Jag : Jag har snackar , han ringde mig för typ en halvtimme sen . Allt var lungan å han frågade tom om jag ville ha ett stort eller litet stroboskop och han kan nog fixa lite lampor och så också . Du kan tacka mig sedan med en rimlig summa .

Bror : Fettnajs :D a visst lugn nu :p som om inte du vill ha lampor o grejjer då ? :p

Jag : Haha ! Vad hade du å dina vänner gjort utan mina insatser och mina kontakter .. ? Ta dig en funderare på den du :)

Bror : Lol ^^ fråga chifen vad han tycker att man kan ha i vårat vardagsrum då , utan att det blir för mycket :p

Jag : Lol han sover , men det går nog å trycka in det mesta .


resten fortsatte bara i meningslöst pladder , hoppas ni njöt av min sms-konversation med min bror annars så tycker jag inte speciellt synd om er ändå :)
hähä

Nu ska jag göra nå helt annat , men vi hörs nog imorgon om inte tidigare .

/ Penu

Snart hemfärd ..

Far ringde för ungefär 40 min sen och sa att han var påväg hit , som ni säkert listat ut var kl ungefär 13:00 då och min far sa att dom skulle vara klara vid 9 . Men icke .

Hur som helst , nu sattes tvn på av sig själv och det var lite läskigt .

Fredag i Paris .

Det är nu fredag och imorgon bär det av hemåt .

Idag blev far , Thomas och Jules klara tidigt så vi bar oss iväg till Eiffeltornet . Tyvärr var det bara öppet till våning 2 , man kunde alltså inte åka ändå upp . Det var tillräckligt fräsigt ändå , enligt mig iallafall .
Imorgon ska vi till Louvren och ev shoppingcentrumet här intill hotellet .

På hemfärden stannar vi vid Puttgarden ( Tyskland ) och köper hem lite sprit , öl och jag kanske får med mig en platta cider också . När det är billigt måste man ju passa på ..


Blir en härlig nästa vecka , en lektion på måndag och ingen alls på tisdag ! Underbart !

Imorgon slutar dom vid 9 så vi har ganska mycket tid på oss till annat , härligt .
Frukost vid 9-10 sedan iväg till antingen Louvren eller shopping .

Hur som helst ... Ska slappa lite i soffan här nu , får se om jag skriver nå mer under kvällen men jag tror inte det .
/ Penu

Morgon i Paris .

Klockan är nu 7:07 , alldeles för tidigt för min del men även jag måste äta frukost ibland .

Idag jobbar bara far till kl 14 , dom beräknas vara på hotellet vid 15 och då blir det lite sightseeing i Paris .
Igår var vi ute och åt i " gamla stan " , tog tunnelbanan dit och sedan gick vi en sväng . Åt på en fin restaurang , god mat och dryck till ett pris på 182 euro . Inte illa pinkat må jag säga . För att tala om pinka , toaletten och duschen är i separerade rum . " Toalettrummet " har inget handfat så varje gång man ska tvätta händerna måste man gå in i " duschrummet " . Haha ursäkta mig för de dumma namnen men ni förstår nog ändå . Kan lägga upp nån bild på det hela sen , får se när jag orkar men det kommer hända nån dag iallafall .

Jo som sagt var , lite sightseeing idag då , Louvren och eiffeltornet rättare sagt .
Får se hur det blir .

Nu ska jag ta en power-nap , till åtminstone 14 .. Hehe , då slipper jag vänta så länge på far .

By the way , jag kollade på Boog & Elliot igår kväll ( natt ) . Den är riktigt rolig , speciellt ekorrarna . I den svenska filmen talar dom gotländska , skit fräsiga korrar helt enkelt .

Nej nu ska jag sova !
Vi höres ! / Penu

Paris !

Kom fram till Paris igår runt 14 , as häääärligt efter att ha suttit i bilen sen kl 10 i tisdags .

Åkt igenom Danmark , Tyskland och Belgien .
Blev dock inga röda korvar , ingen öl och ingen choklad . ehehe .

Just nu sitter jag på hotellet , i sängen faktiskt . Jag har precis vaknat , eller aa för en halvtimme sen .. Och självklart hade hotellet bara frukost till kl 11 så shame on me .

Men men , just nu är inte min far här . Han är ute med Thomas och Jules , dom gör demovisningar för Thomas maskiner . Det är den korrekta anledningen till varför vi åkte hit från början ..
Meeeeen dom borde komma snart tycker jag .

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag , kanske eiffeltornet eller Louvren . We´ll see helt enkelt .

Jag har internet i 24 timmar just nu så jag ska utnyttja det till det yttersta !


Bilden är tagen från hotellet , utsikten från rummet . Eiffeltornet i bakgrunden .
Mitt hotell ligger i närheten av ett stooort shoppingcenter men jag vill inte riskera att tappa bort mig så jag har bestämt för att hålla mig inne idag .. Tror jag ialf , haha .


Usch , är jätte hungrig men vet inte vart det ligger nån affär så det blir nog kexchoklad som jag hittade i pappas väska och lite vatten . Vilken frukost !  Men det får duga , jag är ju trots allt i Paris ..

Skriver nog mer under dagen ,
Hörs ! / Penu


Hotta brudar spelade spel i helgen ..

Igår kom Bea , Kax , Anna och Sara förbi och spelade lite tv - spel . Blev lite svull i form av godis och chips också , samt lite bootyshake från min , Sara och Annas sida innan Bea och Kax kom .

Spelade lite krigsspel på ps3 samt Super smash bros. melee på gamecube , riktigt roligt och eftersom jag varit en äkte gamer förr i tiden så är man ju inte den som kommer sist . Utan att skryta kom jag först typ varje gång , ehehe .
Synd att lilla Sara inte hade med sig sitt nintendo 64 för Kax hade släpat en massa spel som vi hade hoppats på att vi kunde spela . Men icke .

Hur som helst ..
Det blev även lite bubblandes i jacuzzin på baksidan , riktigt härligt . Senare mot kvällen runt 2-3 la vi oss i sängen och tänkte kolla på film men det var bara jag som orkade kolla på hela . Synd var det eftersom den var rolig .

Men men , kom in för ett tag sen . Var och kollade på ett annat hus , 350 kvm tror jag det var . Så förhoppningsvis får jag mer som ett eget place där . Vore riktigt gött kan jag lova . Jag älskar att vara för mig själv på mitt rum , bort från far , kristina och hennes barn . Bror umgås jag mer än gärna med !

På tal om ingenting är det nu bestämt att jag och far drar till Paris på tisdag morgon , bilar ner dit . Jobbigt men samtidigt intressant och roligt kanske .. Men mest jobbigt ...
Jag kommer förmodligen hem på söndag så jag får se hur det blir med mitt bloggandes , om jag har tillgång till internet dvs . 

Nu ska jag kolla på en dokumentär som handlar om Alcatraz , men vi hörs nog senare . 
/ Penu


Bitterfitta .

Kom nästan nyss hem , tog bussen med Anna och innan var vi in på donken , jag tog en glass medans vi väntade på bussen .

Farmor & farfar är här på besök , alltid lika trevligt ! Ska äta pappas lasagne idag , verkligen suuupergott ! Längtar verkligen , haha . Min far är ju ganska duktig på mat eftersom han är utbildad kock bland annat . Men nog om det .

Idag var det nästan lika tråkigt som resten av veckan ( dock lite mer intressantare ) , massa föreläsningar och dessutom en teaterföreställning . Den var tyvärr inge rolig alls och ibland var det som om dom trodde att vi verkligen inte alls var medveten om vad som händer / hänt med jorden och klimatförstöringar och alla såna klimatfrågor ( Det var det föreställningen handlade om , alltså klimatfrågor osv ) .
Jag går Naturbruk ( inriktning djurvård ) och vi har typ bara en massa biologi , naturvetenskap och såna ämnen varje dag . Klimatfrågor är något vi kan och intresserar oss ganska mycket om .

Visst är det synd att jorden förstörs ju mer tid som går , men vad ska man göra egentligen ?
Man måste ha makt för att kunna påverka saker och ting i världen ...

Aja , ligger i sängen nu med datorn framför mig och lyssnar på musik . Alla mina grejer får mig att tänka på hur materialistisk jag är egentligen .. Men men , inget jag orkar bry mig om direkt och jag tror inte att någon ungdom i Sverige skulle ge upp datorn direkt .. Inte många iallafall . Jag skulle nog inte göra det helt ärligt , är man född i en materialistisk värld så kan man nog inte bara lämna ifrån sig alla grejer bara för att spara lite mer el .

Och det där med överbefolkning ....
Knulla med kondom så slipper man både sjukdomar och snorungar , inte för att jag kan påstå att jag alltid knullar med kondom men man ju göra ett ärligt försök . Iallafall dom som klagar .

Så nu vet ni det också !
Toppen !
/ Penu aka bitterfittan .


Onsdag .

Gick från skolan lite tidigare idag , skulle nämligen fixa ett nytt pass med min far eftersom mitt andra gick ut i januari . Men när vi väl kom fram så var vi tvungna att ha min mors underskrift osv , och eftersom mina föräldrar inte bor tillsammans så blev det lite jobbigt .
Gävle ligger ganska långt ifrån Sthlm , men men man kunde faxa in det så jag hoppas att mor löser det så fort som möjligt .

Det blev inget pass idag men det blev dock en ny töjnig till i örat , pga en uttråkad Jenny som inte hade nåt annat för sig . Haha så kan det gå ! ;)

Nu ska jag gå och kolla på tv tror jag , tänkte ut å springa idag men man kan ju inte vara nyttig varje dag .

/ Penu


Kär i kärleken .

Jag är nog bara kär i kärleken .



Ligger i sängen nu , nästan nyduschad . Super skönt , ska sova nu om jag kan dvs . Men det hoppas jag verkligen , börjar 8:30 imorgon . Bara hoppas på att jag lyckas bättre då , men jag måste verkligen . Ska snacka med min mentor angående ledigt osv , plus att hon hade viktiga grejer att snacka om så jag antar att det är dags att ta upp mina IGn . Jag är ingen toppelev i skolan å det börjar märkas , skärpning på mig när jag orkar .

Gävleborna kommer hit på fredag , dvs David , Sebbe och Emil . Trevlans , och på lördag är det gamekväll + svullkväll hemma hos mig med Bea , Kax , Sara och kanske Anna om hon nu inte hittar nåt annat å göra . Ska bli skapligt roligt !

Hur som helst , dags att sova nu !
Over and out / Penu

:D

Min far kom in och snackade med mig nyss , han frågade om jag kanske ville följa med honom till paris nästa vecka på tisdag till fredag . KLART jag vill det liksom , så isåfall blir det att ta chryslern ner dit .

Känns verkligen som om båda två behöver den tiden dels med varandra och dels som semester , fast det blir ingen riktig semester eftersom han ska jobba där . Men ändå :)
En otrolig upplevelse , och tack vare min far så får man vara med om alla möjliga grejer ! Otroligt roligt må jag säga !

Nu ska jag fortsätta sitta på sängen å lyssna på Iron Maiden , en av många favoriter :)
/ Penu

Tråkiga tisdag .

Jag kom aldrig iväg till skolan idag , något som händer mig alltför ofta tyvärr .
Men men , jag har väl bara mig själv att skylla .


Just nu ligger jag på sängen i mitt härligt nystädade rum , älskar det ibland . Men allra helst vill jag flytta till ett eget ställe . Det vore toppen .

Jag är ensam hemma för stunden och det är alltid lika härligt att vara själv ett tag , något jag saknat sen pappas nya fru och hennes barn flyttade hit . Men vissa saker står man ut med för att se andra lyckliga .
Hur som helst så ska jag ut till garaget senare idag , har alltid varit intresserad av bilar , mc å motorer i allmänhet . Allt som går snabbt ligger varmt om hjärtat . Det är även väldigt intressant för man lär sig mycket .
Måste börja fixa min bil snart , det är ju dags att man själv börjar ta körkort !

Nu ska jag fixa lite med allt möjligt , ska nog dammsuga vardagsrummet här uppe tror jag .

Vi hörs nog ! / Penu


Godnatt !

Klockan är alldeles för mycket och jag vet att jag borde sovit för länge sen men jag kan aldrig somna på kvällarna .

Seminarieveckan inlades med en tråkig måndag !
Denna dag kändes helt värdelös faktiskt ,
filmer och diskussioner + RFSL .
Visst kan det vara kul att diskutera men då måste man vilja diskutera också .

Och som om inte det vore nog så är det nån slags " elevrådetsdag " imorgon med allaktiviteter antar jag , vissa av dom ute dessutom . Usch på det då jag verkligen inte tycker om detta leriga och blöta väder .

Men vad gör man inte för klassen ! höhö .

Har hunnit med att städa mitt rum också , jag tycker mycket om att städa faktiskt ! Avslappnande och roligt på samma gång , men ta mig inte för kvinna bara för det .
Hur som helst nu är det bäst för mig att jag somnar annars blir det en jobbig dag när jag kliver upp , det är tur att man har en skön säng att längta till iallafall .

Sov gott / Penu


Hemma igen

Hemma i Sthlm igen då . Skönt men ändå inte , har saknat mitt rum .

Nu ska jag packa ur väskan , plocka undan lite grejer och sedan välja mina kläder inför morgondagen . Det är något jag gör varje kväll allt för att slippa stressa på morgonen .
Under veckan händer en massa grejer i skolan , vi har inga vanliga lektioner utan imorgon har vi sex och samlevnad . Roligt enligt mig ialf ! Hehe .

En liten påminnelse till mig själv är att jag måste köpa en extern hårddisk . Man vill ju kunna ladda ner saker innan det är försent . Oooops , hoppas inte nån anmäler mig nu . Haha ! suck .

Juste ! Under helgen blir det nog fest här i huset , brors kompisar plus min gode vän Malin kanske kommer ner på fredan och stannar till söndag . Nu gäller det bara att få bort resterande familjen ur huset . Önska mig lycka till med det ..  ^^

Sov gott / Penu


Frukost

Haha jaa jag äter frukost kl 14:22 på eftermiddagen men jag är precis som vilken annan tonåring som helst . Believe it or not !

Jag ger upp det där med en egen design för tillfället , jag förstår inte hur man gör och alla " hjälpsidor " hostar bara upp en massa office program som jag inte har på min dator ! Det är nog det mest negativa med min dator , men men den funkar bra ändå måste bara köpa en extern hårddisk sen är det tiptop !

Var i Gävle denna helg dels för att min mor bor här och många av mina vänner också för den delen , jag har ju trots allt gått i skolan här nästan hela mitt liv . Men nog om det och mer om helgen ;

Fredag : arrived at 16 nånting ... Jag och min äldre bror Fredrik fick skjuts hem av Sebbe . Väl hemma fick vi se mors nya kärlek . Bella the chihuahua . Haha suck , ja menar en chihuahua är inte mycket till hund men man kan ju inte hata den för det så visst blev det kärlek till den med . ( Bilder kommer nog )

Lördag : Spontan fest med Irre i Valbo hos hennes klasskamrat . Rolig fest , faktiskt utan dricka för våran del ! Fast om jag hade haft dricka så hade jag druckit så jag är inte mycket bättre än alla andra för det .

Söndag har bara börjat än så länge så det blir nog mer skrivandes när jag kommer hem till far i Sthlm igen .

Ha det bra så länge ,
tjahej / Penu




Uppdatering !

Bellas syster Tindra plus en annan chihuahua är här på besök just nu , kanske blir nån bild på alla hundar också .

 
En trött Bella somnade på min rygg igår .


Bellas syster Tindra plus Melvin som är våran andra hund .


Bella och Tindra .


Tindra , Bella och Zipper .


Avslutar nu med en bild på Bella , blir säkert mer bilder på alla möjliga djur framöver .

Kl är nu 16:36 å jag ska upp och äta lite mat och sen ska jag och min käre bror iväg till bussen mot Sthlm , vi hörs nog när jag kommer hem om inte annat .
/ Penu

Hej hopp !


Hallå där ,
så fort jag har kommit igång med min egen design ska jag börja skriva om allt möjligt som finns att skriva om !
Ha det bra så länge .

tjahej / penu

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0