091028 - Hard work work .

Indeed , har jobbat lördag och söndag i skolan . I måndags var jag till skolan och snackade med Steffan och mötte upp Irre i Solna .
Igår jobbade vi gärnet med Hempa , Klasse , Micke och min bror . Jag och Irre rensade en restaurang som hade gått i konkurs vilket fick mig att tänka på hur andra restauranger har det .. Efter allt fett tar man sig en funderare .
När vi var klara med det fick vi rensa ut en gammal lokal i ett stort hus där knarkare hade knarkat . Vi hittade lite nålar , piller å annat smått å gott .
( Btw , nån som vill köpa oidentifierade vita piller i en kasse .. ? KOMPIS - PRIS . )
Maaahhhaaa , jag skoja . Vi slängde dom tyvärr .

Men men , nu ska vi in till stan så fort jag slutat sega ... Haha , ska kladda lite i ansiktet nu så man ser anständig ut eller horig .. Vilket som duger .

Vi hörs .

/ Penu & Irre .

091020 - Mjahaja .

Märkte nu att det var 3 likadana inlägg om " Västerortsmässan " , det är nu åtgärdat ..

Hur som helst , vart en slapp dag i skolan idag . Eller rättare sagt ingen alls eftersom jag glömde byta profil på min mobil imorse så jag vaknade 10 ...
Slutade 11:30 , jag och Thilda hade då 3 ½ timmar att spendera vilket vi valde att göra i Kista där vi fyndade rea - grejer och diverse andra grejer .

Sen åkte vi tillbaka till skolan där vi mötte upp våran SYO och 2 andra elever som skulle med oss . Fixade taxi och begav oss mot " mässan " så att säga . 
Väl framme vid skolan som ligger precis bredvid Islandstorget så gick vi in och ställde upp vårat bord med diverse papper om kurser och sånt . Sedan stod vi från 15:30 till 18:30 och svarade på frågor samt gjorde reklam om de olika programmen . 
Var väl helt okej och för mödan fick vi en tisha med nya Spångaloggan , en biobiljett och vi i NP fick även en guidning . Var helt okej faktiskt , tyvärr blev det inga bilder då jag inte hade tid med det . 

Nu ska jag ner och borsta tänderna och sedan sova tror jag . Måste upp tidigt för imorgon ska jag till Västerhaninge igen å ta mitt fyrhjulingskort sörrni ! 

HÖRS .

/ Penu  

Västerortsmässan .

Ja imorgon ska jag och Thilda stå på Västerortsmässan och snacka en massa strunt om våran skola som är " bäst " av alla .

Från 16-18:30 kan ni komma och hälsa på oss .. Haha .
Förresten så ryktas det om att vi kommer få åka taxi dit , känns ju inte alltför dumt . Och för besväret så får vi en biobiljett samt en guidning och en tisha . Det blir bra det , kan ta lite kort på oss när vi är där .

Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla på Kvarteret Skatan , självklart har man ju " inte " laddat ner det ...
Lagligt eller olagligt så ska jag iallafall kolla på det nu tills det blir roast på berns med Markoolio ! 

Hörs .

/ Penu


091019 - StädarN .

Japp nu ska jag sätta igång å städa i mina nya jobbarbrallor , ska ut i garaget sen så det var smidigast å sätta på sig dom på en gång ooooch eftersom dom är så pass snygga så gör ju inte det någonting .

Nu taggar vi Aqua ! Hörs senare .

/ Penu

Godnatt .

Sitter i köket just nu med bror , kollar på när han äter haha . Jag har käkat lite kycklingvingar å sen delade jag och bror på en glass eftersom det bara fanns en kvar och han var ju självklart tvungen å kräva halva av mig .

Ska gå och borsta tänderna nu sen ska jag nog gå och lägga mig , ska väcka bror vid 5 .. Han har ju äntligen börjat jobba igen . Jag börjar 9:25 med religionskunskap ... Yaaaay säger jag .. Juste ! Vi har faan prov på fredag om judendom .
Det blir nog bra det där !

Nu ska jag sova . Godnatt .

/ Penu

Gymma gärnet .

Nu ska jag och bror iväg å gymma .

Förresten , någon annan än jag , Anna och Sara som är med på kryssning på lovet !!?!
Kommer bli awesome .

/ Penu

 

Jag
vill
säga

mycket
men
finner
inga
ord.


091018 - Tjenixen .

Hej igen nu var det ett tag sen ...

Var i Gävle fredag till lördag , åt ute med födelsedagsbarnet Malin i fredags . Slänger ut lite bilder på det ..


Söta Malin med en finfin drink .


Jag såklart .


Detta åt Malin ; amerikanska pannkakor med ägg , bacon och banan .


Detta åt jag .. Curly fries med bbq-sås , awesome gott .



Ja det var typ min helg . Igår låg jag bara hemma i sängen å dega , varken jag eller Anna orkade dra ut på krogen så det var skönt .

Idag väckte min far mig vid 11 å frågade om jag ville följa med ut å handla lite grejer till badrummet samt kolla jacka å skor osv osv .
Fick ett par nya snickarbyxor så det blev ju bra !

Nåja , nu ska jag snart iväg och träna med bror . Man är ju ingen sölböle .

/ Penu

Kvinnligt värre .

Jag sitter på min säng å har lockat håret och nu håller mina naglar på å torka , har nämligen målat dom lila .
Awesome .

Imorrn blir det nog Gävle ändå , stannar till lördag sen får vi se vad som händer .

Så nu ska jag snart packa väskan så jag är redo !

Vi hörs .


Yäääh , lägg också märke till att jag har en ring i näsan nu . Bytte den igår .

/ Penu

091015 - DH !

Har nästan precis kommit hem , har bara hunnit käka några mackor med bror .

Pappa är hemma , han är tydligen sjuk . Syntes inte imorse dock , meeen jag antar att det kom hastigt .

Hur som helst .. Har lagt mig i sängen nu å ska kolla på 3e avsnittet Desperate Housewives !
Guidningen vi hade idag gick bra , men självklart kan ju barn inte undvika att vara jobbiga så några grabbar gick ifrån gruppen lite då och då men det är ju sak samma vi fick MVG iallafall .

Nu är frugan duktig som ska ner till banken och fixa leg , men frågan är om man inte gör det hos polisen .. ? Aja , hahahaha hon är ju blond så hon har iallafall något att skylla på .

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i helgen , jag vill till Gävle tror jag . Malin fyller ju år imorgon så det vore ju kul att åka dit å gratulera henne , men jag vill samtidigt vara kvar här så det blir nog som så att jag spenderar en natt i Gävle ..

Det blir som det blir helt enkelt .
Nu ska jag kolla på DH .
Kanske hörs ikväll .

/ Penu


091014 - Hallå !

Ja hej igen bloggen , dags att skriva igen då .

Var ner på stan en snabbis med Hulda och frugan . Gick till Simon så han fick kolla min piercing eller aa mitt hål rättare sagt . Haha , han sa att jag skulle börja tvätta det med koksalt och att jag sedan kunde komma tillbaka med själva smycket så gjorde han om den för 200 spänn . Riktigt awesome må jag säga men nu gäller det bara att komma på ett bra ställe att ha den på ...
Ett ställe jag funderar på är faktiskt mellan nyckelbenen ... Meeeeen jag ska fundera lite mer så att säga ! Sen gick vi till Cubus för jag behövde köpa nytt smink , blev lite puder , en mascara och ett nagellack allt detta för 228 spänn . Rena rama rånet om jag får säga det själv , tur att det var -25% på Loreal´s sortiment annars hade det blivit 66 spänn till ... Fyfan säger jag bara .

Hur som helst , hade en slapp dag i skolan idag . Började med att jag , Hulda , frugan och Anna hade guidning . Guidade små barn från dagis som var mellan 3-5 år , skit söta var dom men självklart så finns det ju dom som snackar lite fööör mycket ibland .. Men men , var roligare än lektion iallafall . Synd bara att man missar så mycket när man är borta från foderläran . Sen blev det lunch i form av lax , potatismos , skalad potatis å nå annat grejs .. Tror vi fick kyckling sen också men det hann inte vi med .
Efter lunchen hade vi religion och jag somnade , var verkligen bajstrött .

Nu ska jag ladda ner andra avsnittet av Desperate Housewives , missade ju det igår plus att jag råkade ladda ner det 3e nu istället men det gör ju inget för jag kan ju alltid kolla på det också .

Justja ! Måste bara säga att dom delade ut gratis Monster ( energidrycken ) på stan idag . Hahaha låter som om det var värsta grejen å det var det också ...

VI HÖÖÖÖRS .

/ Penu


091013 - Gymmet .

Yeeees , jag har gymkort nu !
Sjukt skönt , ska bli biff nu sörrni .

Hur som helst , eeehhhmm ..
Kan väl börja med å säga att jag drog ut min anchor igår .. Min piercing vid höftbenet rättare sagt .


Sådär såg det ut .

Var i Gävle i helgen och firade Irre , vilket innebar förkrök och sedan krogen . Var trevligt som vanligt .
Lördagen började med stan med Lisse för att leta present till Irre men det slutade med att vi shoppade till oss själva och sedan delade vi på min present istället vilket var ett par converse - liknande skor i vitt .
Sen åt Lisse mat hos så det blev i stort sett en heldag med Lisselito vilket uppskattades .

Idag hade vi guidning i skolan igen , gick skitbra den här gången ! Jag och Hulda var verkligen på G , snälla barn fick vi också å det är ju alltid bra . Vi har guidning hela veckan i stort sett .. Förhoppningsvis blir grupperna lika bra varje dag men det vore nog å hoppas på för mycket tror jag ...

Hur som helst , nu är klockan alldeles för mycket och jag ska gå å lägga mig snart . Måste bara ner och borsta tänderna osv .

Vi hörs imorgon igen .

/ Penu


091007 - Grattis Irre .

Bara för att Irre fyller år idag så får hon stå som rubrik också . Sååå GRATTIS till Irre .
18 år blir kvinnan men jag har känt henne sen vi var 6 , lite fräsigt !

Hur som helst , var en totalt värdelös dag i skolan idag ..
Hade en lektion .. Eller inte ens det eftersom jag , Kax och Sara hade guidning idag . Min å Saras första guidning å vi fick världens jobbigaste ungar . 16 stycken genomvilda ungar i sina 6 bästa år . Var en liten tjej som kom fram till mig å frågade vad jag hette först och sen om jag var muslim eller kristen ..
Sen var det en liten tjej som hade sagt till Sara att hon kände en kille i Malaysia som hade skurit sig på armarna men han levde . Hahaha , vilket gäng alltså !

Men men , var ner på stan en snabbis idag . Var tvungen å fixa lite grejer . Sen åkte jag hem å slängde in en tvätt , följde med pappa på ärenden och nu ska jag duscha och städa mitt rum hade jag tänkt mig .

Såååå , vi hörs imorgon helt enkelt .

/ Penu

091006 - Baskörning på Berga .

Jaop jaop jaop , hade baskörning idag med Kax , Sara , Ramona , Emilie och Erika .

Gick galet bra för oss bortsett från Emilie och Erika . Men Emilie tog fan igen det i slutet .
Vi var extremt duktiga och jag är fan sjukt sugen på en fyrhjuling nu . Haha , får be pappa snällt .. Neeeedå .

Imorgon är det vanlig skoldag bortsett från att några andra i klassen har baskörning .
Jag hoppas på att vi slipper några lektioner , eller iallafall Owes lektion för den är jobbigt lång .. Foderlära i typ över 2 timmar liksom .. Inte speciellt kul om vi säger så .

Har några bilder från idag också . Kan väl ladda upp dom om ni så gärna vill det , har dessutom fått order om å lägga upp bilderna från i fredags . Och JA jag ska göra det med sörrni , men inte nu för det orkar jag inte .. Hahaha .


Här har vi då Sara .


Här är Kax .


Sara , Kax och Ramona .


Var tvungen å lägga upp den här dels för att Sara ser så konstig ut . hahaha !

Men men !

Idag är det DH - premiär !!! Börjar kl 21 . Gissa vilka brudar som verkligen kommer sitta bänkade framför tvn då !

Nåja , ska fortsätta ligga i min sköna säng i mitt sköna rum å kolla på nån skön rulle ! Haha !

Mjaaouw !

/ Penu


091005 - Oh happy day ..

Haha nej verkligen inte happy day idag !

Min pappa är lika sur idag som han var igår . Hatar när han ska vara sån .
Kinkig gubbe .

Han väckte mig runt 8 imorse å skrek på mig för att han inte visste vart moppenycklarna var ... Nödvändigt å väcka mig å bli sur för jag brukar ju verkligen använda hans moppe ..
Inte nog med det så är jag tvungen å betala för att några drack whisky i fredags . Tack för det .
Ååh , blir så trött på såna där småsaker .

Men men , som dom flesta vet så skippade jag skolan idag . Var så jävla trött imorse . Snackade med Anna nyss , enligt henne hade vi bara Svenska idag å då fick vi gå hem och läsa . Så vi kan ju säga att jag inte missade speciellt mycket idag . Hur awesome är inte det liksom .
Imorgon är det baskörning ! Fyrhjuling dvs . Ska bli kul !

Justja , har varit i Solna med bror också . Han fick en kofta å jag köpte ett par leggings , 5 - ämnesblock och en present till Irre .

Ska försöka dra mig in till stan nån gång i veckan också , dom hade inte mina skor jag tänkte köpa i Solna .
Men men , nu lär jag ner å ta disken ... Det är inte lite heller .
Jag är riktigt irriterad just nu . Bläää .
Vi hörs .

/ Penu

091004 - Yääääh .

Kom nyss in , har varit ute å handlat / tankat med bror .

Pappa är extreeeemt sur & irriterad idag .. Han retar upp sig på minsta lilla grejen , hatar när han är sån .


Men men , hade skit trevligt igår det kan man ju tacka sällskapet för !

Bilder från i fredags kommer då vi hittade kameran inne i Fredriks rum .

Nu ska jag äta champinjonsoppa snart ... Soppa är inte mycket till mat så det var tur man åt köttfärssås till frukost .
Borde duscha å tvätta håret också meeeed tanke på att jag fick öl i håret av en brud med en GUCCI - väska .. Vilket jag kan berätta om ... ;
Jag och mitt dåvarande sällskap i form av ett grabbgäng stod å väntade på Mia och Kax i Gamla Stan ... Som vanligt så är det alltid någon liten tiggare som spelar dragspel vid spärrarna och tigger pengar och mjaa låt oss säga att vi började dansa vals med en touch av tango till det ... Efter en stund kommer det ett par , eller iallafall en snubbe och en brud varav snubben kan jag identifiera från ställen som Stureplan osv osv .. Ja ni vet den typiska BRAT - stilen . Hur som helst , upp kommer dom från trappan och börjar dansa med oss och efter en stund råkar snubben smälla till brudens öl så det kommer öl på mig och hennes väska ..
I full panik skriker hon :
- KRISTIAN WIKSTRÖM ( ? ) ! DET KOM ÖL PÅ MIN GUCCI !!!!!!!! VAFAAAN !
 
Sedan rusar båda två ut medans hon i full panik slänger det sista av ölen som är kvar på snubben .


Stackars kille kan jag bara säga ..
Vad vi kan lära oss av det här är att man inte ska bråka med en brud som har GUCCI helt enkelt .
HAHA !

Nu är det mat .

/ Penu


091003 - 18 IDAG !

Yaay , äntligen 18 .
Ikväll blir det krogen !


Hur som helst , blev en lyckad " gamekväll " igår .. Kan nog inte kalla det för gamekväll , men jag hann spela en halv låt på guitarr hero iallafall ! Hahaha !
Bilder kommer när vi hittar kameran ...

Farmor å farfar kommer snart , då blir det tårta och kakor . GR8 .

Gick faktiskt upp kl 9 idag , började städa å sen åkte jag och pappa iväg och köpte god frukost och sen dess har jag bara städat och sen duschade jag när jag var klar med städningen .
Ska bädda sängen nu och sedan njuta av att jag har städat allt så jäääävla bra !

Vi hörs ikväll kanske .

/ Penu


091001 - Oktober .

Oktober , en av de bättre månaderna enligt mig iallafall . Haha , det är nu bara 2 dagar kvar tills jag fyller år och imorgon är det FREDAAAG . Ni vet vad det innebär !
Mjaouw .

Jag funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig på lördag .. Om jag pallar så blir det mina kilklackisar å nåt snyggt  - Som vanligt . Imorgon blir det som Sara sa .. ; Lila knästrumpor å lila adidasjacka .
Viiiilket innebär att jag måste in till stan imorgon å tjacka jackan . Det kommer bli gr8 .

Fyfaan vad jag ska tagga imorgon asså , det kommer bli galet .

Hur som helst , var hemma från skolan idag . Mådde inge vidare helt enkelt plus att jag hade baaaajsont i ryggen och axlarna . Sen var jag trött också , antar att det hade en liten påverkan i det hela . Meeeen nog om det , jag har faktiskt börjat sköta skolan någorlunda seriöst . Det är alltid positivt .

Justja , får inte glömma bort å köpa drinkmix imorgon . REMIND ME , tack .

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum eftersom det ser ut som ett rövhål minus bajset .

/ Penu


RSS 2.0