090910 - Slacker .

Just nu ligger vi i sängen , Thilda kollar på 2 ½ men och jag ska fortsätt kolla på Harry Potter snart .

Usch , funderar på vad vi ska äta imorgon .. Tror det blir hamburgekött med grönpepparsås och pasta . Låter ganska gott faktiskt frågan är bara när vi ska orkar göra det . haha .

Hur som helst .. Tänkte lägga in lite bilder idag på bla lemurerna , men först kan jag berätta vad jag har fått gjort idag ;
Innan frukosten ( mellan 7-9 ) fick jag åka med X till " Sydamerika " där vi vattnade , putsade rutor , bytte vatten och frukostmatade lite samt mockade med händerna hos vittofssilkesaporna . Inte så jäkla mysigt men vad gör man inte för X liksom . Seeeen fick jag sitta och passa lemurerna medans dom hoppade runt utomhus .. Det fick jag göra i 2-3 timmar , helt själv . Inte så jävla kul eftersom dom inte riktigt kan svara på mina frågor .. Meeeen jag snackade på ändå och jag kommer bra överens med Wootok å Gabriella , vi är BFF .  haha . Fast dom tycker nog bara om mig för att jag göder dom med russin , men jag vill inbilla mig själv att dom tycker om mig ändå . Wootok gör nog det , han brukar komma när jag ropar och sen sätter han sig bredvid å solar magen .
Men men , efter lunch runt sisådär 14 drog jag och X iväg och matade pandalemurerna , ringsvanslemurerna och vittofssilkesaporna . Efter det höll vi på å greja lite i apköket och sen runt 15:30 var vi klara så vi satt och snacka tills vi sluta bara . Vi är BBFs nu , konstigt nog men jag har mina tvekisar fortfarande .

Aja , bilder kommer nog upp lite senare så ni får helt enkelt titta förbi sen igen .

/ Penu


Kommentarer
Postat av: dinfru

bff med lemurerna. men du kunde ju ha passat på att sova medan du passa dom. varför var du tvungen att passa dom föressten? bff med gylfen de kanske är bra.

och vilken specialre hambugare med grönpepparsås? jisses du kan ju fan laga mat inte undra på att ja gifte mig med dig alltså.

2009-09-10 @ 20:01:36
Postat av: thilda

alltid 2½ men ;D



hahaha, nej ölemurarena gillar bara dig för att du matar dom med russin jenny! :O

2009-09-16 @ 18:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0