100217 - Att städa är som terapi för mig .

Ja ni hörde det .
Att städa är som terapi för mig . Det finns inget bättre än att dra fram dammsugaren eller börja dammtorka när man är stressad eller bara vill slappna av . Har precis tagit hand om disken också , det kan också va skönt bara det sköts på mitt sätt . Inge kladd å inga matrester . 

Men men !
Idag har det varit en sån där onödig dag som jag egentligen tänkte skippa men vi hade ju trots allt Foderlära imorse å kände mig tvungen å gå på det ändå eftersom det är ganska viktigt . Sen skulle vi haft religion ( efter lunchen dvs ) men det blev inte av utan istället fick vi sluta 30min tidigare från Owes lektion så vi skulle hinna äta lunch sen bar det av till Tensta gymnasium .
Inte riktigt mitt place to be om vi säger så . Liknande ett zoo faktiskt , alla skrek å greja . Inte nog med det så var det blått ljus inne på toaletterna å tydligen var det för att man inte skulle se sina blodkärl ( enligt Emilie .. ) och sen hade dom byggt galler vid trapporna så att ingen skulle hoppa ner . Haha rena rama dårhuset .

Men men , ska dammtorka lite nu ! Ett tips är att blanda lite sköljmedel med vatten så håller sig dammet borta längre ! Det ni !

/ Penu

Kommentarer
Postat av: dinfru

kom och dammsug och dammtorka mitt rum!!! det ser förjävligt ut här, eller det ser typ någorlunda ut fast egentligen inte, men bättre än innan haha.

ja men de blå ljuset var för att man inte ska se blodkärlen så man ska kunna knarka.

2010-02-17 @ 20:49:16
Postat av: Thilda

hahahahaha, fan va stört det var verkligen som nåt dårhus eller zoo xD

2010-02-18 @ 17:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0